TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Sarki fűszerest vezet Szivós Márton

 
13 dec 2012

Senki ne lepődjön meg, ha bevásárlás közben egyik sármos vízilabdázónk szolgálja ki. Szivós Marci ugyanis egy ideje saját vállalkozásba kezdett és egy sarki fűszeres boltot nyitott barátjával. A válogatott sportoló életének eddig ismeretlen oldaláról a SportKlub MezTelenül című műsorában mesél.

Szivós Marcit eddig mindenki a vízilabda meccseken és egy-két női magazin fotósorozatában láthatta, pedig a sármos sportoló a budapesti Sarki Fűszeresben is rendszeresen megtalálható. A francia, olasz és magyar különlegességeket, pék és húsárukat, tejtermékeket, borokat és fűszereket kínáló kis üzletet ugyanis Marci egyik barátjával alapította.

?Amikor Budapesten vagyok, eltöltök itt azért egy-két órát, ide jönnek a barátaim, és sokszor a családtagjaimmal is itt találkozom? ? mondta Marci, aki jelenleg ideje nagy részét Szegeden tölti, hiszen május óta az A-Híd Szeged VE csapatát erősíti.

 A sportoló életének eddig kevésbé ismert oldaláról és terveiről is mesél Szabados Áginak december 17-én, 18 órától a SportKlub MezTelenül című műsorában.