TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Sánta Dániel: jövő hétre hegyezzük a csúcsformát

 
14 szept 2021

Pénteken és szombaton a BENU Magyar Kupában szerepelünk. Ellenfelünk a Csongrád-Csanád megyei HVSC együttese lesz. Az első meccset Vásárhelyen vívjuk, a visszavágót szombaton 17 órakor rendezik a Tiszavirág Sportuszodában. Klubunk történetében először szerepelhetünk nézők előtt az új létesítményünkben. Jó hír, hogy aki védettségi igazolvánnyal rendelkezik, az ingyen nézheti meg a meccset. A 18 éven aluliaknak nem kell védettségi igazolvány, de csak olyan felnőttel jöhetnek be, aki rendelkezik ilyennel.

Csapatunk pedig gőzerővel gyakorol. A továbbjutás nem lehet kérdés, hiszen a HVSC egy osztállyal lejjebb, az OB I/B-ben szerepel.

– Ez párharc nekünk nagyon jól jön – kezdte a beszélgetést Sánta Dániel. – Élesben gyakorolhatunk, szerezhetünk önbizalmat, erőt a további folytatáshoz. Nagyon várjuk, hogy végre szurkolók előtt játszhassunk meccset. De régen fordult elő, hogy a szimpatizánsaink buzdítsanak bennünket.

A BENU Magyar Kupa után jövő héten pedig jön a megyei derbi. A Szentes ellen szeptember 25-én (szombat) 15.30-kor vívunk rangadót az E.ON OB I-ben. A meccset az M4 Sport élőben adja. Ezt a meccset is ingyen, hasonló feltételekkel nézhetik meg a szurkolóink, mint az MK-találkozót.

– Erre a találkozóra kell élesnek lennünk, erre hegyezzük ki a csúcsformát, mert nagyon fontos meccset vívunk majd a Szentes ellen. Szeretnénk jó rajtot venni. Szerencsére teljes a keret, Gyapjas Brendon is velünk van már, így készülünk, edzünk. Egyre többet kerül elő a labda, de a héten még a fizikai felkészítés is fontos szerepet tölt be. Jövő héten visszatér az U17-es válogatottól vezetőedzőnk, Kiss Csaba is, így biztos, hogy ekkor sok-sok taktikai elemet is előveszünk, tökéletesítünk. Várjuk már a kezdést, hogy újból meccseket játszunk – zárt a gondolatait Sánta Dániel.