TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Sánta Dániel: bírni kell az alapozást

 
05 júl 2021

Csapatunk július 12-én lát munkához és kezdi meg a felkészülést a 2021-2022-es szezonra. A keret egyelőre még pihen, de hamarosan kőkemény alapozáson vesz részt. A Szegedi VE válogatott játékosával, Sánta Dániellel beszélgettünk.

– Hogyan telt a nyár?

– Gyorsan telt, sok dolgom volt, amit intézni kellett. De azért persze maradt idő a pihenésre is, amely leginkább aktív kirándulás keretében zajlott a párommal.

– Elkezdtél már mozogni?

– A mozgást nem is nagyon hagytam abba. Rendszeresen járok úszni, illetve minden egyéb kiegészítő sportot csináltam, hogy ne essek ki teljesen a formából.

– Mennyire bírod az alapozást?

– Az alapozás az évnek az egyik legfontosabb szakasza. Itt kell megcsinálni az évünk hátterének a nagyját. Szóval: bírni kell! De nagyon várom.

– Milyen lesz a csapat a következő szezonban?

Egy motivált, sikeréhes csapatot várok, amely bármelyik medencében bárkire veszélyes lehet. Kicserélődtünk rendesen. Fiatal csapat leszünk még az OB I tekintetében is. Kiss Csaba lesz az új edzőnk, aki ha fele olyan sikeres lesz a parton, mint a vízben, nagy baj nem lehet. Az új igazolások is úgy érzem, jól sikerültek, beleillenek majd az elképzelésbe, biztos vagyok abban, hogy gyorsan beépülnek majd a csapatba.

– Mennyire várod már, hogy szurkolók előtt játszhassunk?

– Ez egy hosszú böjt volt mindenkinek. Nagyon remélem, sokan várják, hogy kijöhessenek és szurkoljanak nekünk a tavalyi kicsit rosszabb szezon után is. Egy biztos, a szegedi közönség sokat lendít majd a szekerünkön. Hajrá, Szeged!