TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Sajtótájékoztató a „Három meccs 2012-ben” jegyében

 
10 dec 2012

Három mérkőzése van hátra a 2012-es évből az A-Híd Szeged VE férfi vízilabdacsapatának. Vincze Balázs együttese szerdán Szentesen, pénteken hazai medencében az Eger ellen ugrik medencébe az OB I-es bajnokságban, míg jövő kedden Hódmezővásárhelyen, a Bajnokok Ligájában fogadja a török Galatasarayt.

– Az „akkumulátorok” feltöltésére, regenerálódásra tökéletes volt a rövid, meccsmentes időszak, kellett ez ahhoz, hogy jól felkészülve vághassunk bele az év utolsó sorozatterhelésébe – fogalmazott Vincze Balázs, a csapat vezetőedzője a ma a szegedi Corso Caféban tartott sajtótájékoztatón. – Három meccsünk van hátra, mindhármon nyerni szeretnénk. Hazai medencében minden meccs kiemelt jelentőségű, és ezeken csak a győzelmet tartom elfogadhatónak – fogalmazott a tréner.

– Hónapok után tudtam újra hosszabb időt otthon, Szentesen tölteni, amit igyekeztem is kihasználni: sok barátommal találkoztam, a családdal pedig bepótoltuk az elmaradt születés- és névnapokat – mondta a minialapozás után kapott háromnapos pihenőről Somogyi Balázs, az A-Híd szentesi születésű játékosa. – Szentesen kiemelt figyelmet fordítanak a vízilabdára, minden találkozónk különleges, amelyet a Széchenyi ligeti uszodában játszunk. Azt gondolom, Szentesen nagyon szeretik a szegedi csapatot – fogalmazott a Kurca-partiaktól hét éve Szegedre igazoló Somogyi.

Az A-Híd Szegedben a kézműtéten áteső Varga Péteren kívül mindenki egészséges az utolsó három meccs előtt.

– A Digi TV élőben közvetíti az Eger elleni meccsünket, ezért játszunk pénteken – mondta Juhász György technikai vezető. – Mivel más sportrendezvénnyel nem ütközik a bajnoki, bízunk benne, hogy telt ház lesz az uszodában. A keddi, 18 órakor kezdődő Galatasaray elleni meccsen is sok nézőre számítunk, mindkét találkozóra lehet elővételben jegyet venni az újszegedi sportcsarnok sportboltjában, a BL-csatára pedig Vásárhelyen, a Gyarmati Dezső uszoda jegypénztárában is.

A csapat kedden tartja évzáró vacsoráját a Halácsi Majorban, amellyel hivatalosan is lezárja a 2012-es esztendőt.

Naptáron a pólósok
A sajtótájékoztatón bemutatták az A-Híd Szeged VE 2013-as naptárát, amelyen a szegedi Tappancs Alapítványnál található kutyákkal és macskákkal közösen szerepelnek. Szerencsés Tilla, az alapítvány kapcsolattartója elmondta, amikor felmerült a naptár ötlete, először a pólósokra gondoltak, akik a fotózáson hamar összebarátkoztak a kedvencekkel. A naptárhoz a csapat két utolsó hazai mérkőzése előtt, valamint a szegedi karácsonyi vásárban is hozzá lehet jutni egy adományért cserébe, de a Tappancs Alapítvány weboldalán is lehet igényelni.