TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

A remény él tovább – a BVSC-vel csatázunk

 
06 ápr 2017

Készülünk a rájátszásra, csütörtök délelőtt a Vasas ellen kétkapuztunk, edzünk, és bízunk abban, hogy az a rossz sorozat, ami bennünket ért a felsőházas rájátszásban, megszakad.

Tudjuk: hibáznunk már nem szabad! A célunk továbbra is az, hogy az ötödik helyet megszerezzük a bajnokságban, indulhassunk a nemzetközi porondon. Még él a remény.

A BVSC ellen csatázunk, nekünk minden velük játszandó meccsünket meg kellene nyernünk. A fővárosiak kétszer nyertek ellenünk, így a 7 pontig tartó párharcban 6:0-ra vezetnek.

Az első meccset idegenben vívjuk, méghozzá április 15-én (szombat) 19 órakor. Nyernünk kell, hogy folytathassuk a küzdelmet, Szegeden pedig a lelkes szurkolótáborunkkal sikerüljön egyenlítenünk. Mi arra hajtunk, hogy április 19-én legyen meccs az újszegedi sportuszodában. Ha ez is győztes meccs lenne, akkor április 22-én zárnánk a fővárosban.

Ezekben a mondatokban sok a ha. De bizonyítottuk már, hogy komoly és erős csapatok ellen képesek vagyunk a jó játékra, a bravúrra. Edzünk, készülünk, mert céljaink vannak, azok pedig komolyak!

  • Süli Róbert