TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Remek első negyed a Szolnok ellen

 
07 ápr 2021

Remekül kezdtük a meccset a Szolnok ellen, az első negyed után 3-2-re vezettünk. A végén érvényesült a papírforma, a vendégek 16-6-ra nyertek ellenünk.

Szegedi VE-Szolnoki Dózsa 6-16 (3-2, 0-6, 1-3, 2-5)
E.ON férfi vízilabda OB I, Tiszavirág Sportuszoda, zárt kapuk mögött.
Szegedi VE: Molnár D. – Kürti, Lakatos 1, Baj, Boros 1, Leinweber O. 2, Mekkel. Csere: Katona (kapus), Szporny, Tóth Gy., Pörge 1, Horváth, Farkas. Megbízott vezetőedző: Juhász Zsolt.
Szolnok:
Nagy V. – Angyal 2, Kovács G.,  Konarik 2, Filipovics 2, Drasovics 2, Zsombor. Csere: Bánnyai (kapus), Dőry Farkas 2, Nagy Á. 2, Schmölcz 2, Pijetlovics 1, Jansik D., Teleki 1. Vezetőedző: Zsivko Gocsics.

Remekül kezdtünk, egy parádés első nyolc perccel nyitottuk a meccset szerdán délelőtt a Szolnok ellen. Vezetőedzőnk, Szabó Zoltán nem lehetett velünk, így Juhász Zsolt és Barna Tamás ült a padon, de ők is csak legmerészebb álmukban gondolták, hogy 3-2-re vezetünk majd.

A második negyedben villant a Szolnok, megmutatta erejét, fordított, és meglépett tőlünk. Ezután is küzdöttünk, hajtottunk, így sikerült szoros negyedeket játszani, végül a Dózsa 16-6-ra nyert, de mindenképpen voltak jó időszakaink, ismét szerepet kaptak a fiatalok, akik gólokat is szereztek, ami több mint biztató.

Juhász Zsolt: – Reális különbség született, gratulálok a Szolnok sikeréhez. Nagyon büszke vagyok a fiatalokra, akik éltek a kapott lehetőséggel. Több utánpótláskorú pólós volt a keretünkben, számítunk rájuk, hiszen ők jelentik a szegedi férfivízilabda jövőjét.