TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Ponttal tértünk haza

 
18 márc 2021

Izgalmas meccsen, 8-8-as döntetlent játszottunk az E.ON OB I-es férfi vízilabda-bajnokságban, a Miskolc otthonában.

PannErgy-Miskolci VLC–Szeged 8–8 (2–2, 2–2, 2–3, 2–1)
E.ON férfi vízilabda OB I, Miskolc, zárt kapuk mögött. Vezette: Vogel G., Kollár
Miskolc: Hoferica – Fried 3, Hornyák O., Seman, Vismeg Zs. 2, Magyar M. 3, Biros B. Csere: Lukács D., Berki R., Vismeg B., Sisán. Vezetőedző: Kis István.
Szegedi VE: Molnár D. – Sánta, Kürti 1, Lakatos 1, Kiss Cs. 3, Palotás, Mekkel. Csere: Tóth Gy. 2, Somlai, Baj, Farkas K. 1, Szporny, Berkó. Vezetőedző: Szabó Zoltán
Gól – emberelőnyből: 11/5, ill. 9/2
Gól – ötméteresből: 1/1, ill. 2/2
Kipontozódott: Farkas K. (30. p.)

Izgalmakban most sem volt hiány, és most is közel álltunk a győzelemhez, hiszen az utolsó negyedben 8-6-ra is vezettünk. A meccsen voltak remek időszakaink, hiszen az elején sikerült vezetnünk, és akkor sem roppantunk össze, amikor a Miskolc megfordította a meccset, sőt, ezután sikerült meglépnünk két találattal.

Szerencsénk sem volt, hiszen volt lehetőségünk arra is, hogy még növeljük a megszerzett előnyünket, azonban elrontottuk az emberelőnyös helyzetünket. A végén azért rendesen izgultunk, mert az utolsó percben támadhattunk az újbóli vezetésért, azonban nem éltünk vele, így jöhetett a hazai csapat. Szerencsére jól zárt a védelmünk, így még mehettünk volna előre, azonban már csak néhány másodperc volt hátra, így már nem sikerült kapura lőnünk. A vége 8-8, pontszerzés idegenben, ami mindenképpen erőt kell, hogy adjon a folytatáshoz.

Legközelebb március 27-én (szombat) 19 órakor a Debrecen ellen a Tiszavirág Sportuszodában csatázunk.

Kis István:
– Az emberelőnyös helyzetekben nem azt játszottuk, amit kellett volna, ám nincs nagy baj, rossz játékkal is pontot szereztünk. Természetesen többre vágytunk, de a végére megérkezett az öröm is, hiszen sikerült kiegyenlíteni.
Szabó Zoltán: – Büszke vagyok játékosaimra, mert nehéz időszakon jutottunk túl, sérülések miatt nehezedett a helyzetünk. Ugyanakkor csalódott is vagyok, hiszen kezünkben volt a győzelem, de a negyedik negyedben nem zártuk le a mérkőzést, noha esély kínálkozott rá.

A mérkőzés után sajtótájékoztató