TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Polgármesteri köszöntés

 
20 nov 2013

Szerda délben a városháza házasságkötő termében Botka László, Szeged polgármestere fogadta az immár háromszoros magyarkupa-győztes A-Híd Szeged VE férfi vízilabdacsapatát. A Vincze Balázs irányította együttes az elmúlt vasárnapi szolnoki mk-döntőben 9–5-re diadalmaskodott a Szolnoki Dózsa ellen.
Botka László kiemelte: a város lakossága büszke arra, hogy ilyen kiváló eredményeket ér el a csapat. Szeged éppen 10 éve kezdte el kiemelten támogatni a férfi pólócsapatot, akkor, amikor Körtvélyessy Péter is a csapat élére állt. Az A-Híd Európa egyik jegyzett együttese lett, ez köszönhető a jelenlegi vezetésnek, a támogatói körnek és a játékosoknak. A polgármester kitért a szegedi uszoda kérdésére, elmondta, hogy a városnak a sportlétesítmények fejlesztése terén erre van a legnagyobb szüksége. Nagyon reméli, hogy az elkövetkező időszakban megépül az új fedett létesítmény.
Cserhalmi Julianna elnök asszony megköszönte a város támogatását, és örömmel értesült arról, hogy elmozdul a holtpontról az ügy, mert a csapatnak, Szeged város lakosságának nagy szüksége van egy modern fedett uszodára.
Az állófogadás végén Szivós Márton az A-Híd Szeged VE csapatkapitány egy dedikált labdát adott Botka Lászlónak.

Galéria