TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Péntektől Egerben küzdünk a BENU Magyar Kupában

 
17 aug 2023

Jön a 2023-2024-es idény első komoly kihívása. Péntektől szombatig Egerben szállunk harcba a BENU Magyar Kupa csoportküzdelmeiben. Az első nap két meccset vívunk, majd a zárónapon egy találkozó vár ránk. Komoly kis csoportba kerültünk, nem lesz sétagalopp a három találkozó.

A héten is Szegeden készültünk, szerda délelőtt Szentesen játszottunk edzőmeccset, amely kiválaón szolgálta a felkészülésünket. Nem teljes a keretünk, hiszen kapitányunkat, Sánta Dáneilt megműtötték, így őt hosszabb időre kénytelenek vagyunk nélkülözni. Daninak gyors gyógyulást és felépülést, visszavárjuk!

Danka Benedek és Bóbis Botond viszont csatlakozott a kerethez, mindketten tagjai voltak az Universiaden ezüstérmes magyar válogatottnak. Szerencsére a többiek rendben vannak.

Nézzük a programot. Pénteken a BVSC ellen kezdünk, este a házigazda Eger ellen játszunk. Szombaton a KSI ellen zárjuk a csoportküzdelmet. Kiss Csaba vezetőedző a következőket mondta a delmagyar.hu-nak az ellenfeleinkről.

– Nehéz dolgunk lesz, hiszen a BVSC az előző idényben is jó csapat volt, most pedig továbberősödik az OSC-ből Bundschuh Erikkel és Csacsovszky Erikkel. Az Eger is megtartotta a kiváló légiósait, veszélyesek, otthon pláne. A KSI fiatalodott, hiszen tőlük a legnagyobb tehetségeket mindig elviszik. Egyelőre számomra sem kristálytiszta, hogy hol végezhetünk, de a továbbjutásért utazunk. 

A programunk, péntek, 12.30: BVSC-Zue.hu Szegedi VE
18 óra: ZF-Eger-Zue.hu Szegedi VE
Szombat, 11 óra: Zue.hu Szegedi VE-KSI