TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Pénteken a csúcsrangadó: A-Híd Szeged VE-ZF-Eger

 
13 dec 2012

A férfi vízilabda OB I őszi szezonjának legnehezebb rangadója következik: a veretlenül második A-Híd Szeged VE pénteken 18 órakor a listavezető Egert fogadja az újszegedi sportuszodában.

Nézzük mit vár a meccstől csapatunk trénere, dr. Vincze Balázs, aki a Délmagyarország napilapnak nyilatkozta a következőket:

? Függetlenül attól, hogy már egy kupagyőzelmen is túl vagyunk, ez lesz az ősz legnehezebb mérkőzése. Ijesztőnek én sem nevezném az Eger formáját, inkább figyelemfelhívónak. Most nem lesz elég az eddig mutatott nyolcvanszázalékos teljesítmény. A Bajnokok Ligája és a bajnokság végjátéka szempontjából ugyan nincs különösebb jelentősége az utolsó két mérkőzésünknek, viszont nem mindegy, milyen hangulatban megyünk téli szünetre, így jó lenne megőrizni veretlenségünket
? vezette fel a derbit Vincze Balázs.

Az Eger elleni derbire 1000 forintért válthatnak jegyet a szurkolók, a belépőt váltókat a mérkőzés után egy pohár sörre vendégül látja a büfében a klub. A keddi, Galatasaray elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre is 1000 forintért lehet tikettet vásárolni az újszegedi sportcsarnok sportboltjában és a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszoda pénztárában.