TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Pénteken 19.30-kor: az év első bajnokija itthon

 
09 jan 2014

Az A-Híd Szeged VE szurkolóinak nem kell sokat várniuk 2014 első bajnoki-mérkőzésre. A háromszoros Magyar Kupa-győztes szegedi együttes a Vodafone OB I 14. fordulójában a Pécs együttesét fogadja az újszegedi sportuszodában.

Csapatunk jelenleg a negyedik helyen áll. A bajnokságot az Eger vezeti 40 ponttal, második a Szolnok 36-al, harmadik a Honvéd 31-el, míg nekünk 28 pontunk van, a Pécs a 9. 18 ponttal.

13 meccset játszottunk eddig, 9-szer nyertünk, egyszer, éppen a Pécs ellen (8-8) ellen döntetlent értünk el, és háromszor vereséget szenvedtünk. 166-szor zörgettük meg az ellenfelek kapuját, míg a riválisok 107-szer vették be a mi kapunkat. Szerencsére mindenki egészséges – egyedül Aljosa Kunac nincs még Szegeden, ő hosszabb pihenőt kapott, mert az őszi idényben sokáig fájt a háta -, így Vincze Balázs vezetőedző a legerősebb összeállításban szerepeltetheti a csapatát.

A bajnokiról a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, míg a csapat Facebook (https://www.facebook.com/szegedbetonve) oldala videókkal, fotókkal és részeredményekkel jelentkezik az újszegedi sportuszodából.