TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Pénteken 18.15-kor: A-Híd Szeged VE-Debrecen

 
30 jan 2014

Pénteken 18.15-kor az év első rangadóját játssza az A-Híd Szeged VE férfi vízilabdacsapata a Vodafone OB I-ben. Vincze Balázs együttese az újszegedi sportuszodában a Debrecent fogadja. A meccsről a delmagyar.hu online tudósításban számol be, a Digi Sport élőben közvetíti.

Eddig idén négy bajnokit vívott a Vodafone OB I-ben a háromszoros MK-győztes szegedi együttes, és mind a négyet megnyerte, igaz egyik rivális sem volt egy súlycsoportban a Szegeddel.
Pénteken 18.15-kor az idei esztendő első komoly ellenfele, a Debrecen lesz majd a rivális az újszegedi sportuszodában.
A Szeged jelenleg a negyedik helyen áll a tabellán, 17 meccsen 13 győzelem, 1 döntetlen és 3 vereség a mérlege a Vincze-csapatnak. A Debrecen a hatodik az OB I-ben, 16 meccsen 8 győzelem, 1 döntetlen és 7 vereség a mutatója az egykori szegedi csapatkapitány, a Varga Tamás irányította hajdúságiaknak.
Érdekesség, hogy az egykori szegedi LEN-kupa-győztes Varga mellett Weszelovszky László, Vindisch Ferenc, Palotás Gergely és a román válogatott Andrei Busila is játszott egykor Szegeden.
Az őszi debreceni meccsen végig magabiztosan vezetett az A-Híd, a két Márton, azaz Szivós és Tóth gólerős (4-4 gólt dobtak mindketten) játékának köszönhetően 13–7-re nyert a Szeged.
Szerencsére mindenki egészséges a hazai csapatból, így a legerősebb összeállításban szerepelhetnek Nagy Viktorék. A meccsről a delmagyar.hu online tudósításban számol be, míg a Digi Sport tévé élőben közvetíti a rangadót.