TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Patinás ellenféllel búcsúzunk 2022-től

 
13 dec 2022

Szombaton 17 órakor az E.ON férfi vízilabda OB I-ben a Ferencváros együttesét fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában. Európa egyik élcsapata lesz az ellenfelünk.

A Fradi, az Fradi. Bármelyik csapatsportban különleges dolog ellenük játszani. A férfi vízilabdára pedig ez különlegesen igaz. Szombaton jön 2022 utolsó meccse, hazai környezetben, csodás otthonunkban, a Tiszavirág Sportuszodában fogadjuk a zöld-fehéreket. Az év utolsó fellépésére készülünk.

Európa egyik élcsapata érkezik hozzánk, kiváló játékosokkal, az FTC az elmúlt hétvégén megnyerte a BENU Magyar Kupát, így remek formában érkezik Szegedre.

Mi is nagyon várjuk a meccset. Azontúl, hogy nagyszerű játékosokat láthatsz ez alkalommal a szegedi medencében, egy támogatói jegy vásárlásával könnyíthetsz is a rászorulók életén.
A támogató jegyért cserébe egy sorszámozott gumikacsát dobunk a mérkőzés előtt a medencébe utánpótlás játékosaink segítségével.

Az összegyűlt adományok felével a Gift of Life kezdeményezést, a másik felével a szegedi Szentgyörgyi Albert Rotary Clubot támogatjuk, akik a későbbiekben hátrányos helyzetű vízilabdás gyermekek megsegítésére fordítják a befolyt összeget.

Az adakozók között értékes nyereményeket sorsolunk ki, többek között a Ferencváros és a Szegedi VE játékosai, vezetői által aláírt vízilabdás relikviákat.

Jó hír az OTP Bank – PICK Szeged bérleteseinek, hogy ők most is ingyen jöhetnek be hozzánk, elég csak felmutatni a bérletet. Az előző ilyen akciónk alkalmával is nagy segítséget kaptunk tőlük, most is nagy szükség lesz rájuk, rátok, így bízunk benne, hogy szépen megtelik a lelátó.

Mi is készülünk, hétfő óta keményen edzünk. Célunk az, hogy minél jobban kiszolgáljuk a közönséget, minél szorosabb eredményt érjünk el, nagy csatára kényszerítsük a Fradit. Az év utolsó meccse 17 órakor kezdődik, minden szegedi sportbarátot nagy szeretettel várunk.