TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Ötgólos hátrányba kerültünk

 
15 okt 2021

Sokáig jól tartottuk magunkat a Vasas otthonában, végül a hazaiak 11-6-ra nyertek ellenünk. Visszavágó vasárnap Szegeden!

A-HÍD-Vasas Plaket–Szegedi VE 11–6  (2–2,  2–1, 3–2, 4–1)
Vasas: Mizsei – Brguljan 3, Randelovics, Erdélyi 2, Bátori 1, Bedő 3, Sedlmayer. Csere: Vadovics 1, Zerinváry, Simon, Mezei 1, Szatmári.  Vezetőedző: Mátéfalvy Csaba.
Szegedi VE: Molnár D. – Sánta, Kardos, Tóth Gy. 1, Bóbis 4, Boros, Vékony. Csere: Baj, Horváth Zs., Hajdu, Lakatos 1, Pörge Zs., Leinweber O. Vezetőedző: Kiss Csaba.

A BENU Magyar Kupában az első meccset idegenben, a Vasas otthonában vívtuk. Jól kezdett a hazai csapat, 2–0-ra lépett el. Az első negyed hajrájára összekaptuk magunkat, Bóbis Botond előbb előnyből szépített, majd a 7. percben Bóbis Botond köszönt be a kapuba, egyenlítettünk, 2–2.

A második nyolc percben is a Vasas szerzett vezetést – előtte Molnár Dávid büntetőt védett –, de Tóth Gyula akcióból egyenlített, 3–3. A félidő hajrájában az angyalföldiek egy előnyt értékesítettek, így 4–3-ra vezettek, de ott voltunk a nyakukon, ami a visszavágó szempontjából nagyon fontos volt.

A hazaiak kapták el jobban a fonalat, így 5–3-ra elhúztak. Nem roppantunk össze, Bóbis Botond értékesítette a megítélt büntetőt, majd előnyből ismét ő volt eredményes. A hajrában Drasko Brguljan kétszer is villant, így 7–5-el zárult a harmadik negyed.

Azért rendesen megszórtak kiállítással bennünket – Kardos Alexander és Vékony Ákos ki is pontozódott –, ezt pedig a hazai könyörtelenül kihasználták, így 9-5-re elléptek. Sajnos, ezután jött újabb két fővárosi gól, így 9-5 lett az eredmény. Fél perccel a meccs vége előtt Lakatos Soma talált be a kapuba, állítva be a 11-6-os végeredményt.

A visszavágót vasárnap 16.30-kor rendezik a Tiszavirág Sportuszodában. A szegedi találkozóra 1000 forint a belépő, de a jeggyel ketten jöhetnek be. Azaz egyet fizet, kettőt vihet akciónk lesz a meccsre. A hatályos jogszabályoknak megfelelően csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolóink jöhetnek be, 18 éven aluliaknak nem kell rendelkeznie védettségivel.

A meccs itt nézhető meg: