TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Október 8-án itthon kezdjük a szezont

 
28 szept 2022

Október 8-án (szombat) 17 órakor az E.ON OB I-ben itthon kezdünk a 2022-2023-szezonban A Tiszavirág Sportuszodában a Kaposvárt fogadjuk.

Számoljuk vissza a napokat. Nagyon várjuk már a kezdést, hogy végre szurkolóink előtt szerepelhessünk. Az idő közeleg, október 8-án (szombat) 17 órakor jön az leső felvonás, a 202-2023-as idény első meccse. Jó hír, hogy itthon, a csoda szép Tiszavirág Sportuszodában vívjuk az első találkozónkat.

A nyitókörben a Kaposvári Vízilabda Klub ellen szállunk harcba a bajnoki pontokért. Hosszú felkészülésen vagyunk túl, kőkemény alapozást végzett el a keret, amelyben minimális változás történt. Hajdu Attila és Gyapjas Brendon távozott, Mekkel Máté visszavonult, míg érkezési oldalon Kovács Kristóf kapus található.

A kerethez csatlakoztak az SZVPS-tehetséges pólósai, akik már az előző idényben is szerepet kaptak, de most a csapattal készül Leinweber Olivér, Pörge Zsombor, Horváth Vencel és Gyovai János. De a kapu mindenki számára nyitva áll, hiszen ha valaki jól teljesít az utánpótlásban, arra számít Kiss Csaba vezetőedző.

Egy kőkemény tornával hangoltunk a rajtra. Újvidéken végül ezüstérmesek lettünk, kétszer nyertünk és egyszer vereséget szenvedtünk. Mesterünk, Kiss Csaba kiemelte, hogy nagyon hasznos volt a torna. rengeteg tanulsággal szolgált, rámutatott jó néhány hibára, de sok-sok pozitívumot is látott.

A hét a gyakorlásról szól, jövő héten jön az élesítés, és ne feledje senki: október 8-án jön az első meccsünk, amelyen mindenkire, minden szurkolónkra, kicsire és nagyra nagy szükségünk lesz.