TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Nyertünk! Remek győzelem Szolnokon!

 
07 márc 2014

Szolnoki Dózsa-Közgép-Diapolo-Szeged 8-9 (1-4, 3-1, 2-0, 2-4)

Jól kezdtünk. Inkább: remekül! 3-0 volt ide, Seman, Tóth, majd Molnár Tamás talált a hazai kapuba. Ezután szépített a Dózsa, majd Szivós Márton is feliratkozott a gólszerzők közé. 4-1 ide. Jött egy hazai roham, egyenlített a Szolnok, 4-4. 5-5-nél is együtt volt a két csapat, majd 6-5-re már a Szolnok vezetett, sőt, 7-5 is volt a javukra. Ezután jött egy Szeged „vihar”, zsinórban négy gólt rámoltunk be, fordult a kocka, már 9-7 volt a Diapolo-Szeged javára. Molnár, Szivós, Juhász és Hegedüs jegyezte a szegedi gólokat. A Dózsa még szépített, azonban az utolsó percben lenyeltük a labdát, így 9-8-ra nyertünk a rangadón. Micsoda játékkal. Szép volt fiúk! Új néven, Diapolo-Szeged néven első sikerünket könyvelhettük el.

Vincze Balázs: – Ezt a nagy lehetőséget a játékvezetők kreálták, de az volt a célunk, hogy kihasználjuk. Lélektani hátrányba kerültünk, amikor Szivós kihagyta az ötméterest, de a védekezésünk remek volt a végjátékban, így nyerni tudtunk. Köszönjük a Diapolo szezon végéig tartó támogatását, nagyon sokat jelent, hogy nyugodtan készülhetünk!

Kovács István: – Pásztor kiállítása nem volt jogos, megannyi ilyen szituáció volt a mérkőzésen, Tóth Márton rájátszott az esetre. A Szegednek csak gratulálni tudok a lehetőség kihasználásáért.

Mérkőzés