TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Nyert a Szolnok a rangadón

 
03 nov 2013

A férfi vízilabda OB I nyolcadik fordulójának csúcsrangadóján a bajnokság két nagy esélyese, az A-Híd Szeged és a Szolnok csapott össze az újszegedi sportuszodában, ahol a vendégek a sok helyzetet kihagyó hazaiak ellen 8-6-ra nyertek.


Vincze Balázs vezetőedző:
 – Nagyon sok helyzetet hagytunk ki, de a legtöbbet kihagytuk. A védekezéssel elégedett lehetek, de a vendégek mestere is. Szolnokon nehezebb lesz nyerni, mint itthon.

Szivós Márton, az A-Híd Szeged játékosa: – Kaotikus meccs volt, amelyen a kevesebbet hibázó csapat nyert. Kihagytunk két ötméterest, az egyiket én, emellett sok helyzetben hibáztunk, és ez megbosszulta magát. Gratulálok a szolnokiaknak, megérdemelten nyertek.

Juhász Zsolt, az A-Híd Szeged játékosa: – Két jó csapat találkozott, bár ezzel nem mondtam újat. Ma jobb volt a Szolnok, mert jól használták ki a helyzeteiket, és bár nekünk is rengeteg lehetőségünk volt, ezek kimaradtak. Nyertünk már alapszakaszt, majd utána csak bronzérmesek lettünk, így tudjuk, hogy a legfontosabb meccseket nem most játsszuk, hanem tavasszal.

Mérkőzés