TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Nyári szünet (1. rész): Bóbis Botond

 
08 jún 2023

Tart a nyári szünet, csapatunk tagjai a szabadságukat töltik. Azonban a Zue.hu Szegedi VE szurkolói nem maradnak vízilabda nélkül, a meccsmentes időszakban interjúkkal jelentkezünk. Nyári szünet címmel sorozatot indítunk, az első részben Bóbis Botonddal beszélgettünk.

– Hogyan telik a szabadság?

– Főleg tanulással és pihenéssel, amennyire ezt a két dolgot össze lehet egyeztetni. Próbálok minél több időt tölteni a szeretteimmel, bár ez sem túl egyszerű a távolságok miatt.

– A mozgás szerepet kap a szünet alatt?

– Fontosat, mert az a megtiszteltetés ért, hogy kerültem a magyar Universiadé-válogatottba. Hamarosan, június 19-én megkezdjük a felkészülést, így ha akarnám, akkor sem tudnám elengedni a mozgást. Járok kondizni és úszni, próbálom formában tartani magam.

– Kilencedikek lettünk a bajnokságban, hogyan értékeled?

– A szezon egészét nézve szerintem kudarc, mert egy kis szerencsével és nagyobb koncentrációval végezhettünk volna a legjobb nyolcban is. Az viszont mindenképpen pozitívum, hogy az alsó házi küzdelmekből kihoztuk a maximumot, és ez azért különösen értékes, mert hihetetlenül csalódottak voltunk, hogy nem jutottunk be a felső házas rájátszásba.

– Mi lehet a cél az új szezonban?

– A cél továbbra is az, hogy egyszámjegyű helyen végezzünk a bajnokságban. Személy szerint nagyon örülnék annak, ha közelebb tudnánk kerülni a nemzetközi kupa indulást jelentő helyekhez. Ez persze függ a mezőnytől és leginkább tőlünk.