TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

November legjobb szegedi játékosával, Kürti Dominikkal beszélgettünk

 
09 dec 2022

A héten nincs meccsünk. Legközelebb december 17-én (szombat) 17 órakor szállunk harcba a bajnoki pontokért. A Tiszavirág Sportuszodában a Ferencvárost fogadjuk. November hónap legjobb szegedi játékosával, Kürti Dominikkal beszélgettünk.

– Mit jelent ez a díj, hogy a hónap játékosa lettél?

– Természetesen egy elismerést mindig nagyon jó szívvel fogad az ember, így büszke vagyok erre a díjra.

– Pörgessük vissza az időt: a Pécs ellen sikerült idegenben fontos győzelmet aratnunk. Mi volt a siker titka?

– Amikor ránéztem a meccs végén a táblára és azt láttam, hogy az ellenfél mellett 5 gól szerepel, akkor az nagyon jó érzés volt. Fantasztikus volt a védelem, Molnár Dávid a kapuban bravúros volt, helyén voltak a blokkok, szóval egyben voltunk hátul. Nem azt mondom, hogy 5 kapott gólnál törvényszerű a győzelem, de az tény, hogy így nagyon megkönnyítettük a dolgunkat.

– Hogy telt a hét?

– Legközelebb jövő héten lesz mérkőzésünk, szóval ezen a héten kicsit több volt a fizikális munka, amit elvégeztünk, de jövő héttől valószínűleg több taktikai elemet gyakorlunk majd.

– Európa egyik legjobb csapata, a Fradi ellen zárjuk az évet. Mit vársz a meccstől?

– Nem titok hogy papíron erősebb ellenféllel ugrunk vízbe, mégis csak Európa egyik legjobb csapata az ellenfelünk, de ígérem megteszünk mindent annak érdekében, hogy egy izgalmas mérkőzést lássanak a nézők, úgyhogy arra biztatok mindenkit, hogy látogassanak ki minél többen! Kell buzdítás: Hajrá, Szeged!