TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Női csapatunk szerdán, férfi együttesünk pénteken kezdi a helyosztót

 
23 ápr 2024

Női csapatunk szerdán 20 órakor a Tatabánya otthonában kezdi meg a helyosztót (7-10. helyért), férfi együttesünk pénteken 20 órakor a Honvéd (5-8. helyért) ellen idegenben folytatja a küzdelmet. 

Női csapatunk számára véget ért az alapszakasz, Szabó Tamás együttese a kilencedik helyen végzett, így 7-10. helyért folytatja a küzdelmet a MOL OB I-ben. Sokáig nem nem pihenhetnek a lányok, hiszen szerdán már meccset játszanak.

A Tatabánya lesz az ellenfelünk az egyik fél második győzelméig tartó párharcban. Szerdán idegenben 20 órakor kezdődik az első meccs, a második találkozót szombaton szintén 20 órakor a Tiszavirág Sportuszodában vívjuk. Ha szükséges harmadik találkozó, akkor azt április 30-án idegeben vívjuk.

A Komárom-Esztergom vármegyei együttes ellen az alapszakaszban kétszer mérkőztünk, és mindkétszer vereséget szenvedtünk. Szegeden nagy csatában 7-5-re, míg idegenben 8-4-re kaptunk ki.

Csapatunk hetek óta a rájátszásra készül, hiszen szeretnénk minél jobb helyen zárni a 2023-2024-es szezont. Szerencsére mindenki egészséges, teljes a keretünk, a Dunaújváros elleni (5-12) hazai meccsen sokáig jól tartottuk magunkat a jóval esélyesebb ellenfelünkkel szemben. Ebből a bajnokiból kell erőt merítenünk.

A szombati második meccset a Tiszavirág Sportuszodában vívjuk, ezt a találkozót szurkolóink ingyen nézhetik meg.

Meccsidőpontok:

1. mérkőzés, április 24. (szerda), 20 óra: Tatabánya-Szegedi VE

2. mérkőzés, április 27. (szombat), 20 óra: Szegedi VE-Tatabánya

3. mérkőzés, ha szükséges, április 30. (kedd), nincs még kezdési időpont: Tatabánya-Szegedi VE

Férfi csapatunk az 5-8. helyért folytatja a küzdelmet. Pénteken, 20 órakor a Honvéd otthonában kezdünk. A párharc az egyik fél hetedik pontjáig tart, jelenleg a fővárosi alakulat 6:0-ra vezet ellenünk. Az alapszakaszban idegenben végig nyílt küzdelem zajlott a medencében, a Honvéd végül 9-7-re nyert ellenünk. A középszakaszban itthon parádésan kezdtünk (4-1 ide), a végén viszont a budapesti együttes nyert 10-8-ra. Szeretnénk meglepetést okozni, elérni azt, hogy Szegeden (május 4.) is legyen meccs.