TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Nem volt kérdés: nyertük a megyei derbit

 
26 nov 2015

Az első két negyed még szorosan alakult a megyei derbin, de ekkor is a Szeged Diapolo vezetett, pedig Varga Zsolt és Aljosa Kunac betegség és sérülés miatt nem játszhatott. A harmadik negyedben robbantottunk, Meixner parádésan védett, a védelmünk stabillá vált, elől pedig szórtuk a gólokat, Seman tarthatatlan volt, Mahercz Ádám és Krisztián pedig rendesen megszórta magát, így a végén magabiztosan nyertünk.

 • Varga Péter: – Az első negyedben nem állt össze a védekezésünk, utána ez feljavult. Sokat hibáztunk, ismét pontatlanok voltunk. Jól jön a párnap pihenő, mert koncentrálásban fáradtak vagyunk. Ez látszott rajtunk, nem fizikailag voltunk most sem fáradtak.
 • Valdor-Szentesi VK-Szeged Diapolo 8-14 (4-5, 1-2, 1-4, 2-3)
  Férfi vízilabda OB I, alapszakasz, A csoport, 8. forduló. Szentes, városi sportuszoda. Vezeti: Marjay, Csanádi.
  Valdor-Szentesi VK: Lazics – Maklári, Vörös 2, Weszelovszky, Szekulics, Nagy 2, Somogyi 1. Csere: Hegedűs 1, Latinovics, Lukács, Kókai, Pellei K. 2. Vezetőedző: Lukács Dénes.
  Szeged Diapolo: Meixner – Sánta, Pellei F. 1, Sedlmayer, Manhercz Á. 3, Chilkó 1, Manhercz K. 4. Csere: Seman 2, Palotás 1, Imnaishvili, Kiss Cs. 2, Zsigri. Vezetőedző: Varga Péter.
  Gól – emberelőnyből: 3/2, ill. 1/1.
  Ötméteresből: -/-, ill. 3/3.