TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Nem volt esélyünk a Vasas ellen

 
07 márc 2018

A Vasas kezdte jobban a meccset, 2-0-ra vezettek a hazaiak, amikor Börcsök Milán szépített. Sajnos még egy gólt kaptunk az első negyedben, így 3-1 volt a fővárosiaknak. A második negyedben minden eldőlt, négy gólt kaptunk, viszont egyet sem lőttünk, így a félidőben 7-1-et mutatott az eredményjelző.

A harmadik és negyedik negyedben már jobban koncentráltunk, csak 2 gólt kaptunk, és Mekkel Máté révén egyet lőttünk, de így is 9-2-es vereséget szenvedtünk.

Szombaton 18.30-kor ismét hazai környezetben szállunk harcba, ellenfelünk az UVSE csapata lesz az újszegedi sportuszodában.

Varga Péter: – Sajnos olyan szintű és mennyiségű hibákat vétünk, amelyeket egy csapat ellen sem engedhetünk meg magunknak. Tény, hogy fejben a hétvégi élet-halál mérkőzésre készülünk, de ennél jobb mérkőzést szerettünk volna játszani.

Vasas–ContiTech Szeged 9–2 (3–1, 4–0, 1–0, 1–1)
Férfi vízilabda OB I, középszakasz, alsóház, 3. forduló. Budapest, Császár-Komjádi Béla Sportuszoda, 100 néző. Vezette: Molnár P., Kovács.
Vasas: Jónás (4 védés) – BENCZ 2, BÓBIS 3, Babay, Sélley 2, Simon, Takács 1. Csere: Tihanyi (kapus, 3 védés), Hajdu, Makszim, Hőna, Trombitás, Marnitz, STEINMETZ 1. Vezetőedző: Földi László.
ContiTech Szeged: Molnár (11 védés) – Baróthy, Berki, Korbán, Irmes, Fodor, Farkas. Csere: Sikter, Micskics, Börcsök 1, Szilvasán P., Mekkel 1. Vezetőedző: Varga Péter.
Gól – emberelőnyből: 11/2, ill. 8/1.
Ötméteresből: 1/0, ill. 1/0.
Kipontozódott: Makszim, ill. Baróthy.