TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Nem várt vereség a BVSC-től

 
08 máj 2016

ContiTech Szeged Diapolo–BVSC 4–6 (1–1, 0–3, 1–1, 2–1)
Férfi vízilabda OB I, rájátszás az 5. helyért, 1. mérkőzés. Szeged, újszegedi sportuszoda, 300 néző. Vezette: Fodor, Kovács.
ContiTech Szeged Diapolo: MEIXNER (5 védés) – SÁNTA, Kiss Cs., Manhercz K., Manhercz Á., Kunac 1, Chilkó 1. Csere: Sedlmayer, Palotás, Varga II. Zs., Sánta, Pellei 1, Zsigri 1, Szepes. Vezetőedző: Varga Péter.
BVSC: GYÖRKE (14 védés) – Czigány 1, Csapó 1, TÖRÖK 2, Létay 1, KOVÁCS 1, Pásztor. Csere: Ambrus, Nagy, Szabó Benc., Szabó Bend. Mátyok. Vezetőedző: Märcz Tamás.
Gól – emberelőnyből: 13/1, ill. 8/3.
Ötméteresből: 1/0, ill. –.
Az egyik fél második sikeréig tartó párharc állása: 1–0 a BVSC javára.

A ContiTech Szeged Diapolo férfi vízilabdacsapata hazai pályán 4–6-ra kikapott a BVSC-től. Az OB I ötödik helyéért zajló párharc első mérkőzésén a védekezéssel nem volt gond, de az idény legrosszabb támadójátéka miatt csak halvány esély volt a Tisza-parti sikerre.

Varga Péter: – Folytatás szerdán Budapesten.

Sánta Dániel: – Csalódottak vagyunk. Látszott, hogy Seman hiányzik, és Varga II. Zsolt is sérülten vállalta a játékot. Erre persze nem foghatjuk a vereséget, hiszen a védekezésünkkel nem volt gond, hat kapott góllal egy ilyen meccset le lehet hozni. Támadásban az a plusz, ami a befejezéseknél kell, nem volt meg. Előfordul, hogy néha hiányzik ez a plusz, na de hogy ennyire… Nem is tudom, mikor lőttünk négy gólt egy meccsen. Fel kell állnunk: nincs más választásunk, mint szerdán nyerni, aztán itthon is.