TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Nem szégyen a világ egyik legjobbjától kikapni

 
07 febr 2015

Amint az várható volt, a Tiszavirág Szeged Diapolo vereséget szenvedett az eddig veretlen listavezetőtől, a Közgép Szolnoki Dózsa együttesétől. A világsztárok sokaságát a soraiban tudó vendégek 16-7-re nyertek az újszegedi sportuszodában.
A bemutatáskor nagy taps fogadta a két egykori szegedit, Nagy Viktort és Tóth Mártont, akik nagy kedvencei voltak a közönségnek.
2-0-val nyitott a Dózsa, ezután Kunac révén szépítettük. Az első negyedben a támadásaink ültek, sajnos a védekezésünk nem volt tökéletes, és Molnár Dávid sem kapta el a fonalat a kapuban, így 7-4-es vendég vezetéssel zárult az első nyolc perc. A második negyedben több helyzetünk kimaradt, míg a Szolnok hármat rámolt be a kapunkba. A harmadik negyedben Molnár Dávid szenzációs védéseket mutatott be, Manhercz Krisztián pedig kétszer is bevette Nagy kapuját, így ezt a felvonást megnyertük. Az utolsó negyedben sem vett vissza a tempóból a Szolnok, így a végén nagy különbségű győzelmet könyvelhettek el.
A csapatunkban újabb tehetséges játékos, a Szeged Vízipóló Suli nevelése, Hegedűs Imre mutatkozott be.
Folytatás február 11-én (szerda) 18.30-kor a Kaposvár ellen az újszegedi sportuszodában.

Varga Péter: – A mérkőzés elejétől eltekintve egyenrangú ellenfelei voltunk a Szolnoknak. Most már a Kaposvár ellen készülünk, azt a meccset mindenképp meg kell nyernünk.

Mindent megtettek: Szeged-Szolnok 7-16
A férfi vízilabda OB I 17. fordulójában a klasszisokkal felálló Szolnok volt a Tiszavirág Szeged Diapolo vendége. A hazaiak az gólzáporos első negyed után egyenrangú ellenfelek voltak.

Tiszavirág Szeged Diapolo-Szolnok 7-16 (4-7, 0-3, 2-1, 1-5)

Férfi vízilabda OB I, 17. forduló. Szeged, újszegedi sportuszoda, 150 néző. Vezette: Mucskai, Marjay.
Tiszavirág Szeged Diapolo: Molnár – Kiss, Chilkó, Kunac 1, Manhercz K. 3, Sánta 1, Palotás. Csere: Varga II. Zs. 2, Hegedűs, Zsigri, Manhercz Á., Török A. Vezetőedző: Varga Péter.
Szolnok: Nagy – Gocsics 2, Varga Dé. 2, Kis, 2, Mitrovics, 1 Jansik D., Madaras 2. Csere: Vámos 1, Varga Dá. 1, Mezei 1, Alekszics 1, Hangay 2, Tóth M. 1. Vezetőedző: Kovács István.
Gól – emberelőnyből: 10/3, ill. 7/3.
Ötméteresből: 2/2, ill. -/-.
Kipontozódott: Varga II. Zs., ill. Jansik D.