TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Nem sikerült, az ötödik helyért csatázunk!

 
21 ápr 2015

Nem sikerült, pedig Varga II. Zsolt révén még 1-0-ra vezettünk, azonban a Fradi a harmadik negyed elején már 6-1-re vezetett. Hiába nyitottunk nagy hajrát, és mentünk előre, csak két gólra sikerült feljönnünk. A szurkolóink remek hangulatot teremtettek, de a sok kimaradt helyzet megbosszulta magát. A Fradi 2:0-ra nyerte a két győzelemig tartó párharcot, csapatunk pedig az ötödik helyért csatázik tovább.

Varga Péter: – Meghatározó volt a rossz kezdés, az, hogy sokat hibáztunk támadásban. Küzdöttek a fiúkbecsülettel, de a komoly összeszedett hátrányt már nem tudtuk ledolgozni. Nem sikerült az álmunk, a négy közé jutás. Innentől cél, hogy megszerezzük az ötödik helyet.

Tiszavirág Szeged Diapolo-Ferencváros 8-10 (1-3, 0-2, 3-2, 4-3) 
E.ON OB I, negyeddöntő, második mérkőzés, újszegedi sportuszoda, 400 néző. Vezeti: Petik András, Molnár Péter.
Tiszavirág Szeged Diapolo: Meixner – Kunac 1, Kiss 2, Seman 1, Varga II. Zs. 2, Manhercz Á., Manhercz K. 1. Csere: Sánta, Palotás, Chilkó, Török A. Zsigri. Vezetőedző: Varga Péter.
Ferencváros: Gárdonyi – Roach 1, Nyéki 1, Avramovics, Regős 2, Jansik Sz. 1, Marnnitz 1.Csere: Kolozsi 1, Katonás, Csapó 2, Ernyey 1. Vezetőedző: Varga Zsolt.