TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Nem sikerült, 10-9-re kikaptunk a Fraditól

 
10 ápr 2015

Nem sikerült, de pedig sokáig nyílt volt a küzdelem, az utolsó pillanatig reménykedhetett a Tiszavirág Szeged Diapolo csapata, hogy sikerül ebben az idényben először – egy vereség és egy döntetlen a mérleg – legyőzni a Ferencváros csapatát, és előnybe kerülni az elődöntőért folytatott rájátszásban. Pedig a meccsben sok volt, a lehetőségek is megvoltak, hiszen 4-3-ra még a vendégek vezetettek. Sajnos ezután jött egy nagy hullámvölgy, 4-0-ás sorozatot csinált az FTC, 3-4-ről 7-4 lett az eredmény. Volt ereje a csapatnak, egyenlített, azonban a hajrában nem sikerült egyszer sem átvenni a vezetést. A hazaik rutinja is sokat ért, Nyéki pazar góljaival végül nyert az FTC. Nincs veszve semmi, következik majd április 22-én a szegedi meccs, ott viszont már nem lehet hibázni. Ismerve a fiatal tréner, Varga Péter fanatizmusát, alaposan felkészíti a csapatát a meccsre, így nem mindennapi csata várható majd Szegeden a sátor alatt.

Varga Péter, a Szeged vezetőedzője: – A rájátszás egy egészen más történet. Sok helyzetet kidolgoztunk, de ezeket nem tudtuk értékesíteni, főleg, a meccs elején hibáztunk sokat. A hittel és az akarattal nem volt gond, inkább görcsössé váltunk. A tehet érződött a csapaton, ezt kell elengedünk. Gratulálok a Fradinak, jól játszott, folytatás Szegeden.

Ferencvárosi TC-Tiszavirág Szeged Diapolo 10-9 (2-2, 3-2, 2-2, 3-3)
E.ON férfi vízilabda OB I, A4-A5, első mérkőzés, Budapest, 400 néző. Vezette: Horváth, Marosvári.
FTC: Gárdonyi (6 védés) – AVRAMOVICS 2, Csapó 1, Katonás, NYÉKI 2, Roach, Swift 1. Csere: Ernyey, Regős, Jansik 1, Kolozsy, MARNITZ 3. Vezetőedző: Varga Zsolt.
Tiszavirág Szeged Diapolo: Meixner (7 védés) – Kiss Cs. 1, Seman, VARGA II. Zs. 3, MANHERCZ K. 3, MANHERCZ Á. 2, Kunac. Csere: Sánta, Chilkó, Palotás, Török A.   Vezetőedző: Varga Péter.
Emberelőny – gól: 8/4, ill. 9/5.
A 2 győzelemig tartó párharc állása: 1:0 az FTC-nek
Folytatás: Április 22. (szerda) 18.30-kor Szegeden.