TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Nem mindennapi csatában kaptunk ki

 
13 dec 2020

Szegedi Vízilabda Egylet-Tigra-ZF-Eger 11-12 (1-2, 1-3, 5-3, 4-4)
E.ON férfi vízilabda OB I, újszegedi sportuszoda, zárt kapu. Vezette: Kenéz, Csizmadia.
SZVE: Molnár D. – Sánta 2, Kürti 1, Tóth Gy. 3, Kiss Cs. 1, Boros 1, Mekkel. Csere: Lakatos 1, Palotás 1, Horváth, Baj 1, Somlai, Szporny. Vezetőedző: Szabó Zoltán.
Eger: Krémer – Török 2, Kovács 1, Baksa 1, Lőrincz 3, Murisic, Sántavy 3. Csere: Gólya, Sári, Szalai 2, rádli, Dóczi. Vezetőedző: Petrovai Márton.

Nem sikerült a  bravúr, pedig nagyon közel voltunk hozzá, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk a jóval esélyesebb Eger ellen. Hatalmas csatában és nem mindennapi izgalmak közepette nyertek végül a vendégek 12-11-re. Ilyenkor szoktuk mostanában azt írni, hogy ha mellettünk lett volna a szurkolótáborunk, akkor bizony az még több energiát adott volna nekünk, a kiélezett helyzetekből biztosan jobban jöttünk volna ki.

Persze, hogy szomorúak voltunk a meccs után, mert mindig a legrosszabb egyetlen találattal vereséget szenvedni. Most nem sikerült nyernünk, de erőt kell, hogy adjon a folytatáshoz, mert 2021-ben szeretnénk még jobban és eredményesebben szerepelni, reménykedve abban, hogy visszatérhet az tábor, amely nekünk egy hatalmas segítséget jelent.

Számunkra véget ért a 2020-as év, ez volt az utolsó meccsünk. Most pihenőre térünk, majd januárban újból munkához látunk.

Mindenkinek kellemes ünnepeket, és boldog új évet kívánunk.