TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Nem bírtunk a BVSC-vel

 
28 márc 2022

Utolsó alapszakaszbeli meccsünkön 10-9-es vereséget szenvedtünk a Tiszavirág Sportuszodában a BVSC együttesétől.

Szegedi VE-BVSC Zugló 9-10 (4-4, 1-3, 1-2, 3-1)
E.ON OB I., 26. forduló, Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, 150 néző.
Szegedi VE: Molnár D. – Sánta 2, Kardos 2, Bóbis 2, Boros 1, Vékony, Lakatos. Csere: Gyapjas (kapus), Tóth Gy., Pörge Zs., Baj, Horváth, Kürti 1, Hajdu 1. Vezetőedző: Kiss Csaba.

utolsó meccsünket vívtunk az E.ON OB I alapszakaszában. Hazai környezetben fogadtuk a BVSC együttesét. A vendégek 10-9-ra nyertek ellenünk, így mi a hetedik helyen fejeztük be a küzdelmet, az 5-8. helyért folytathatjuk a bajnokságot.

Gólzáporos első negyedet láthattak a szurkolóink, jól tartottuk magunkat, így 4-4-el zárult az első nyolc perc. A második negyedben minden hibánkat kihasználtak a vendégek, így fokozatosan növelték az előnyöket. Az utolsó felvonásban mindent egy lapra tettünk fel, fokozatosan jöttünk fel, azonban az egyenlítésre nem volt esélyünk, így végül 10-9-re vereséget szenvedtünk.

A meccs után klubunk a BBQ Suncity jóvoltából a csapat tagjait és a szurkolókat egy szendvicsezésre látta vendégül. Remekül sikerült ez a kis összejövetel, hiszen a szimpatizánsaink kötetlenül beszélgethettek mindenkivel.

Folytatás április 2-án (szombat) a Honvéd otthonában. A párharc jelenleg 6:0-ra áll a fővárosiaknak. A két csapat küzdelme az egyik fél 7. pontjáig tart. A győztesek – a másik ágon BVSC-Pécs párharc lesz – az ötödik helyért, a vesztesek a 7. helyért mérkőznek majd.