TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Nem adtunk meg könnyen magunkat

 
03 febr 2022

Végig keményen küzdöttünk a Ferencváros otthonában, végül 13-9-es vereséget szenvedtünk.

Tisztes helytállás. Ez volt a célunk, végül ezt sikerült teljesítenünk a Ferencváros otthonában. Egyedül az első negyedben volt nagy a Fradi fölénye, utána ügyes dolgokat csináltunk, szép gólokat szereztünk, így a zöld-fehérek csak 4 találattal, 13-9-ra múltak felül bennünket.

Folytatás február 5-én (szombat) 17 órakor. A Tiszavirág Sportuszodában a Debrecent fogadjuk.

FTC-Telekom Waterpolo–Szegedi VE 13–9 (4–1, 3–3, 3–3, 3–2)
E.ON OB I, 18. forduló, Budapest, Népliget, 100 néző. Vezette: Homonnai, Berki.
FTC: Vogel Soma – MOLNÁR E. 2, Merkulov 2, Varga Dénes 2, Ubovics 1, Vámos 4, Nyíri B. Csere: Jansik Sz. 1, Damonte, Gál S., Német T. 1, Klár, Spitz. Edző: Varga Zsolt
Szegedi VE: Gyapjas B. – Bóbis B. 1, Sánta 1, Hajdú A., Vékony, Tóth GY. 3, Lakatos 3. Csere: Horváth Zs., Boros, Baj, Mekkel 1, Pörge, Leinweber. Edző: Kiss Csaba
Gól – emberelőnyből: 9/5, ill. 12/6.
Gól – kettős emberelőnyből: 1/0, ill. –.
Gól – ötméteresből: 2/1, ill. 3/1.
Kipontozódott: Vékony (31. p.), Jansik Sz. (32. p.), Lakatos (32. p.).
Kiállítva (végleg, brutalitásért): Damonte (22. p.)

Varga Zsolt: – A Szeged jó vízilabdát játszik, megy az utolsó pillanatig, jól kihasználja azokat a helyzeteket, amelyeket az ilyen mérkőzés adhat. Ugyanakkor a sok hiányzónk tudatában a hibák ellenére is jár a dicséret a saját csapatomnak is, mert kibírta azt a szakaszt is, amikor a négyperces kiállítást kaptuk.
Kiss Csaba: – Nem reális a különbség, a valóságban nagyobb ennél, de próbáltuk eltüntetni. Az volt a célunk, hogy nagy erőfeszítésre késztessük a Ferencvárost, megpróbáltunk sokat kihozni magunkból. Látszottak a hibák, amelyek ilyen erős ellenféllel szemben kijönnek, aminek én örülök.