TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Nekünk nyolc! Továbbjutottunk a BENU Magyar Kupában

 
11 nov 2022

Kettős győzelemmel harcoltuk ki a továbbjutást a BENU Magyar Kupában. A pécsi visszavágón 9-6-ra nyertünk.

PVSK Mecsek-Füszért-Szegedi VE 6-9 (2-1, 2-3, 1-2)
BENU Magyar Kupa, nyolcaddöntő, visszavágó, Pécs, 200 néző Vezette: Petik, Bereczki..
PVSK: Gelencsér – Kolozsi, Keresztúri, Csorba 1, Reisz, Kókai, Lajkó 2. Csere: Vogel S., Szabó G. 1, Gaszt 1, Némethy 1, Pellei, Bakos. Vezetőedző: Török Viktor.
Szegedi VE: Molnár D. – Sánta, Bóbis 1, Lakatos 4, Horváth Zs. 1, Kürti, Boros 1. Csere: Kovács K. (kapus), Baj, Tóth Gy. 1, Kardos, Horváth V., Vékony 1, Pörge Zs. Vezetőedző: Kiss Csaba.

15-10-re nyertünk az első meccsen, így 5 gólos előnnyel vártuk a pécsi visszavágót a BENU Magyar Kupában.

A hazaiak szereztek vezetést, amire Bóbis Botond előnyből válaszolt. Végül a Pécs még szerzett egy gólt, így 2-1-el zárult az első negyed. Jól indult a második nyolc perc, Pörge Zsombor gólpassza után Vékony Ákos egyenlített. Jött két hazai gól, így 4-2-re lépett el a PVSK. Mielőtt izgulni kezdtünk volna, jött Lakatos Soma találata, így 4-3-ra jöttünk fel.  Kivédekeztünk egy emberhátrányt, az ellentámadásból pedig Tóth Gyula bombázott a kapuba, egyenlítettünk, 4-4. Ez lett a félidei eredmény, így tartottuk a Szegeden megszerzett előnyünket.

Sokáig nem született gól a harmadik negyedben. A 21. percben Lakatos Soma villant, először vezettünk a meccsen, 4-5. Még egyenlített a hazai együttes, a negyed utolsó gólja a miénk volt, Horváth Zsombor akciógólja zárta ezt a felvonást. Immár hat találatra duzzadt az előnyünk.

A kapitány, Sánta Dániel harcolt ki kiállítást, az előnyt pedig Boros Tamás váltotta gólra, 5-7. Továbbra is lendületben maradtunk, Lakatos Soma már a harmadik bombáját eresztette el, így tovább nőtt a különbség, 5-8. Innen nem volt megállás, jött egy újabb Soma-gól, máris 5-9 állt az eredményjelzőn. Még a Pécs szépített, de már nem tudta megakadályozni, hogy 9-6-ra nyerjünk, és kettős győzelemmel harcoljuk ki a nyolc közé jutást.