TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Négy szegedi a válogatott keretben

 
04 dec 2013

Az A-Híd Szeged VE négy tagját – közöttük a három friss világbajnokot – is behívta keretébe a jövő heti edzésekre Benedek Tibor szövetségi kapitány.

A nyáron Barcelonában világbajnoki aranyérmes magyar férfi vízilabda-válogatott mind a tizenhárom tagja meghívást kapott arra a háromnapos közös munkára, amelyet a jövő héten vezényel le legénységének Benedek Tibor szövetségi kapitány.

A nemzeti együttes edzésein a vb-győzteseken kívül részt vesz még Salamon Ferenc és a Jansik fivérek, Dávid és a Szegeden játszó Szilárd – adta hírül kedden a honi sportági szövetség honlapja. A gyakorlás színhelye a Komjádi uszoda. A fiatalabb Jansikon kívül a szegediek három friss világbajnoka, Nagy Viktor, Decker Ádám és Szivós Márton is ott van a keretben.

A szövetségi kapitány a www.waterpolo.hu-nak elmondta, annak is szól a mostani teljes körű meghívás – mivel a keret három légiósa is hazaérkezik –, hogy hétfőn avatják a világbajnokok nevével ékesített márványtáblát a margitszigeti Hajós uszoda előcsarnokában, s illő, hogy mindenki ott legyen az ünnepségen.

A Benedek-keret:

kapusok: Decker Attila, Nagy Viktor
mezőnyjátékosok: Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Jansik Dávid, Jansik Szilárd, Madaras Norbert, Salamon Ferenc, Szivós Márton, Vámos Márton, Varga Dániel, Varga Dénes