TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Négy szegedi a keretben

 
25 márc 2014

Leszámítva a három külföldön játszót, valamennyi tavalyi világbajnoka helyet kapott Benedek Tibor 17 fős keretében, amelyet hétfőn hirdetett ki a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A keretben négy Diapolo-Szeged játékos található: Nagy Viktor, Decker Ádám, Szivós Márton és Tóth Márton.

A júliusi budapesti Európa-bajnokságra készülő csapat vasárnaptól keddig Martfűn edzőtáborozik, s összesen négy tréningen vesznek részt a kiválasztottak.

Ez a mostani összetartás egyszersmind a figyelemfelkeltést is szolgálja a csapatban – nyilatkozta a szövetség honlapjának a szakvezető, hozzátéve: nem lesz túl bő a nyári keret, azaz ez most egy utolsó ébresztő mindenkinek, akire ez ráfér, hogy szedje össze magát. Következik a bajnoki rájátszás, és bár a kapu továbbra is nyitva áll sok embernek, akire eddig számítottam, nagyon sokat kell javulniuk, hogy „továbbra is élvezzék a bizalmamat” – mondta Benedek Tibor.

A névsor: Nagy Viktor, Decker Attila, Lévai Márton – kapusok, Angyal Dániel, Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Jansik Dávid, Kovács Gábor, Szivós Márton, Tóth Márton, Török Béla, Vámos Márton, Zalánki Gergő