TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Négy között az A-Híd Szeged VE – 17-5-re nyertünk Szentesen

 
20 ápr 2013

Kettős győzelemmel jutott a legjobb négy közé, azaz éremért csatázhat immár az A-Híd Szeged VE férfi vízilabdacsapata a Vodafone OB I-ben. Csapatunk szombat délelőtt Szentesen 15-re diadalmaskodott, így magabiztosan harcolta ki az elődöntőbe jutást.

A meccsen különösen a válogatott Szivós Márton volt elemében, csapatunk „Nyolcasa” hétszer vette be a Kurca-parti alakulat hálóját. A szombat délelőtti összecsapásra Molnár Tamás és Török Béla kapott pihenőt. Hegedüs Gábor góljaival kezdődött a meccs, már az első negyed után magabiztosan, 4-1-re vezetünk. A második nyolc perc szorosabb csatát hozott, azonban a második félidőt  10-2-re megnyertük.

Az A-Híd Szeged VE ellenfélre vár, a rájátszás május első hétvégéjén folytatódik. Jó hír, hogy a további meccseket a nyitott újszegedi sportuszodában vívjuk majd.

 

Lukács Dénes: – Néhány játékosomnak el kellene gondolkoznia, mert ez a játék nem elfogadható akkor sem, ha már a meccs közben eldőlt a végeredmény.

Vincze Balázs: – Köszönjük a szentesieknek, hogy mindenben segítettek nekünk, és a párharc két nap alatt lebonyolódhatott.

Mérkőzés