TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

A Napfényfürdő Aquapolisban jártunk, készülünk a KSI ellen!

 
21 okt 2016

A Contitech Szeged Diapolo férfi vízilabdacsapata és a Napfényfürdő Aquapolis közös sajtótájékoztatóján bejelentették: a fürdő-
komplexum meghosszabbítja megállapodását a klubbal. Szóba került az OSC elleni bravúr és az új játékosok beilleszkedése is.

Szabó Mihály a Napfényfürdő Aquapolis képviseletében mondta el: hagyományaikat ápolva ebben a szezonban is együtt tudnak működni a ContiTech Szeged Diapolo együttesével, a csendes wellness, a szauna és egyéb szolgáltatások kikapcsolódást, feltöltődést nyújtanak a játékosoknak. – Fontos számunkra, hogy közösségünkhöz sportolók is tartozzanak – emelte ki a szakember.
– Sőt, edzést kiváltó program is ez, hiszen kemény mérkőzések után szükségünk van a feltöltődésre – tette hozzá Varga Péter, majd elmondta: rengeteg hívást és gratuláló SMS-t kapott szerda este, miután az OSC ellen pontot szerzett a ContiTech Szeged Diapolo.
Kiss Csaba csapatkapitányt a bíráskodás is feltöltötte a bravúrnak számító döntetlen után, hiszen középiskolások versengését irányította. – Jó volt látni, hogy mennyire komolyan veszik a sportot a gyerekek, olykor nagyon színvonalas volt a játék – árulta el a cséká.

Manhercz Krisztián elmondta, hogy a nyári két világverseny után már kezd belelendülni a játékba, valamennyire ki is pihente magát, ebben segít a bejelentett együttműködés is.
Az új fiúk, Illés Sándor és Nagy Márton is megerősítette, hogy profi körülmények között, remek együttesben szerepelnek, a változások ellenére gyorsan alkalmazkodtak az új játékrendszerhez is. Vukicsevics is remekül érzi magát, Basara pedig kiemelte, hogy fantasztikus lehetőségnek tartotta a Szeged ajánlatát, hiszen a Pécs színeiben már játszott a Tisza-partiak ellen. Szerdán ugyan jól sült a keze, de szerinte nem ez volt a legfontosabb meccs, a kötelezőket ugyanis hoznia kell a Szegednek.
A vezetőség kiemelte: az eredeti tervtől eltérően jövő szombaton 18 órakor rendezik a Szeged Vasas elleni hazai OB I-es bajnokiját. Előtte persze a KSI következik, szombaton 18.30-kor fogadják a fővárosiakat az újszegedi sportuszodában. A hazai győzelem nem is lehet kérdéses, a Metalcom Szentes szerdán 7–3-ra nyert a KSI ellen, legalább ilyen sima sikert szeretne elérni a Varga-legénység is.

  • Papós Tamás (Délmagyarország)