TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Nagyot küzdött a női csapat a BVSC ellen

 
04 okt 2023

BVSC-Zugló-Zue.hu Szegedi VE 12-6 (2-2, 4-1, 4-3, 1-0)
BVSC: Doroszlai – Tóth R., Ármai 3, Kolárová 2, Ujvári, Batizi, Fekete. Csere: Jancsó 2, Bereczki 1, Dobos, Tóth F., Kele 2, Koltay.
Zue.hu Szegedi VE: Gyöngyösi – Szabó 1, Baksa, Tátrai, Kenzé 2, Botka 2, Gémes 2. Csere: Pap, Bocskay, Gálicz, Pádár, Hasznos. Vezetőedző: Szabó Tamás.

Második meccsét játszotta női csapatunk a MOL OB I-ben. A lányok ismét idegenben, a fővárosban szálltak harcba a bajnoki pontokért. Kedden este a BVSC vendégei voltunk.

Jól kezdtünk! De még milyen jól! Botka Zsófia révén szereztünk vezetést, és Gémes gólja után is nálunk volt az előny, 2-1 volt a javunkra. Az első negyed hátralévő részében már csak egy gól született, azt a hazai szerezték, így 2-2 volt az eredmény. Fordított a BVSC, de Kenéz révén megint egyenlítettünk, 3-3. Ezután megtorpantunk, ezt pedig a fővárosiak könyörtelenül kihasználták, fokozatosan növelték az előnyüket, így 8-3-ra megléptek. Összekaptuk magunkat, zsinórban kétszer is eredményesek voltunk, de már nem volt esélyünk közelebb kerülnünk, így 12-6-os vereséget szenvedtünk.

Csapatunk legközelebb október 11-én (szerda) 19 órakor Csongrád-Csanád vármegyei rangadót vív a Szentes otthonában.