TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Nagy Viktor remekelt, 4 között a magyar válogatott

 
30 júl 2013

Magyarország–Görögország 9–3 (2–1, 1–1, 2–1, 4–0)
Férfi vízilabda, vb-negyeddöntő, Barcelona.
A magyar góldobók: Hosnyánszky, Bedő, Varga Dénes 2–2, Decker Á., Vámos, Madaras.

A női válogatottat követte a magyar férfi pólócsapat a barcelonai vizes világbajnokságon, és kiharcolta az elődöntőbe jutást, miután 9–3-ra legyőzte a görög együttest. Az A-Híd Szeged kapusa, Nagy Viktor remekelt.

A magyar férfi pólóválogatott a legjobb nyolc között szállt harcba a barcelonai vizes világbajnokságon. Benedek Tibor együttese a görögökkel csatázott. Vérbeli harc volt a medencében. Szerencsére az elején mindig a magyar együttesnél volt az előny. 2–1-nél az A-Híd Szeged VE játékosa, Decker Ádám remek gólt szerzett, a félidőben éppen ennek a pöckölésnek köszönhetően 3–2 volt ide.
Ezután jött a remek védekezés és a kiváló kapusteljesítmény, Nagy Viktor, a szegedi együttes nyári új igazolása valami parádés módon védett. Hosnyánszky Norbert vezetésével fokozatosan nőtt a különbség, a torna eddigi meglepetéscsapata, a görögök pedig egyre jobban elbizonytalanodtak. Négy perccel a vége előtt már 7–3 volt nekünk. Nagynak nem lehetett gólt lőni, a végén még berámoltunk kettőt, így 9–3-ra nyert a Benedek-csapat, amely kiharcolta a legjobb négy közé jutást – követték a lányokat a fiúk.