TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Molnár Tamás és Szivós Márton meglátogatta Romics Rolit

 
18 márc 2013

Ma délután Molnár Tamás, két gyermeke, Szivós Márton Kecskéstelepen meglátogatta a 11 éves rákosbeteg Romics Rolandot. Kapitányunk elhozta magával a három olimpiai aranyérmét, amit Roli büszkén a nyakába vett – anyukája elárulta, hogy napok óta Papesz lázban égett a kisfiú. Szivós Marcinak ezután megmutatta azokat az érmeket, amiket ő nyert atlétikában, és futballban, majd elővette a közelmúltban a Délmagyarország sportrovata által felajánlott Szabics Imre mezt.
Csapatunk 250 ezer forintot ajánlott fel a gyógyításra. Roli egy saját készítésű fotóval köszönte meg a segítséget, majd Papesz gyermekeivel az Xboxon lejátszott egy Barcelona-Real meccset. Marci és Papesz hiába szurkolt a Real Madridnak, Roli Messi vezérletével 3-0-ra nyert.
Csapatunk két vezéregyénisége példát mutatott, olyan sportemberek, akikre mindenki felnézhet, és büszke lehet. De nemcsak rájuk, hanem az egész szegedi vízilabdacsapatra. Roli megígérte: ha meggyógyul, és ha leveszik a sátrat az uszodáról, akkor ott lesz majd a lelátón, és szurkol a csapatunknak!
Szép volt fiúk! Hajrá Roli!
– süli róbert –