TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Molnár Dávid: a buzdítást megháláljuk!

 
22 márc 2022

Szombaton 17 órakor a Tiszavirág Sportuszodában a BVSC-Zugló együttesét fogadjuk az E.ON férfi vízilabda bajnokság 26. fordulójában. Kapusunkkal, Molnár Dáviddal beszélgettünk.

-Az utolsó alapszakaszbeli meccsünk következik, egy bravúrra nagy szükségünk lenne, hiszen papírforma győzelmeket szereztünk, de eddig nevesebb és erősebb csapatok ellen nem sikerült. Hogy érzed, most összejöhet?

– Sikerülhet természetesen! Ha úgy állunk neki a meccsnek, hogy a három pont a miénk lesz, akkor ez megvalósulhat. Egy a lényeg, hogy kezdősípszótól az utolsóig adjunk bele mindent, és mindent meg kell tenni azért, hogy nyerjünk. Ez lesz a legfontosabb a BVSC ellen, és akkor győzelmet ünnepelhetünk.

– A klub is mindent megtesz azért, hogy népes szurkolótábor legyen a meccsen, de ti is sokat tesztek azért, hogy még többen jöjjenek ki. Mit üzensz a szurkolóknak?

– Nagyon szeretném ha sokan lennének a lelátón. Mi megháláljuk ha buzdítanak bennünket, hihetetlen erőt tudnak nekünk adni, és most erre nagy szükségünk lesz.

– Elkaptad a fonalat, jól megy a védés. Jót tett a lelkednek?

– Ez mindenkinek jót tesz, ha jól megy a mérkőzésen, jó teljesítményt nyújt. De egy profi játékos nem csak akkor jó, amikor bent van a vízben, hanem akkor is, amikor parton, a kispadon ül.

– Mi lehet a győzelem titka a BVSC ellen?

– Csapatként kell játszanunk, ez a tavaszi szezonban sokszor sikerült és eredményre is vezetett. Minden meccsen a védekezés a legfontosabb, minél kevesebb gólon tartani az ellenfelet. Fontos lesz a támadásvezetésünk is, a centereket jól kell megjátszani, jó lövőkkel rendelkezünk, így ha ez minden flottul működik, akkor meglesz a győzelem.