TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Milyen volt? Milyen lesz? – sorozat (1. rész: Molnár Dávid)

 
01 jún 2022

Csapatunk jelenleg a szabadságát tölti. A 2021–2022-es szezonban a hetedik helyen végeztünk az E.ON  férfi vízilabda OB I.-ben. Büszkék vagyunk az eredményre, arra, hogy sokat léptünk előre. Hogyan élte meg a szezont? Mit csinál a nyáron? Mit vár az új idénytől? Nyári sorozatunkban ezekre a kérdésekre is válaszolnak a játékosaink. Az első részben klubunk saját nevelésű kapusával, Molnár Dáviddal beszélgettünk.

– Miként tekintesz vissza az elmúlt szezonra?

– Sikeres volt. Mindenképpen így értékelem, a kitűzött célt elértük, sőt szerintem túl is szárnyaltuk.

– Mi volt a csapat erőssége?

– A küzdés, amely minden meccsen jellemző volt ránk. A hetedik helyet közösen, csapatként értük el.

– Melyik meccs volt a legjobb?

– Szerintem az utolsó, Pécs elleni hazai találkozó. Ott, akkor minden kiderült, hogy mire képes a csapat. Hatalmasat harcoltunk, vert helyzetből jöttünk vissza, és nyertünk végül ötösökkel.

– Miben kell előrelépni?

– Az ingadozó teljesítményünket kellene elfelejteni, és stabillá válni. Az biztos, hogy egy évvel rutinosabbak lettünk, ez így már nagy előny a jövőre nézve.

– Hogyan telik a nyarad?

– A családdal, barátokkal és aktív pihenéssel.

– Mikortól kezdesz el mozogni?

– Két gyerek mellett állandó mozgásban vagyok. A viccet félretéve, ha nem is a vízben, de a szárazföldön hetente többször is mozgok, legyen az futball, egy kis padel, kondi, triatlon.

– Hogy élted meg az utánpótlás csapataink sikereit?

– Aki ebben a klubban töltötte a gyermekkorát, annak tősgyökeres szegediként hatalmas boldogság volt látni, hogy milyen ügyesek, és sikeresek a csapataink. Nagyon örültem, hogy ilyen szép sikereket értek a korosztályos csapatok.

– Mire lehetünk képesek az új idényben?

– Említettem már, hogy miben kell fejlődünk, és ha ezeket kijavítjuk, akkor a fantáziánkat szabaddá engedhetjük, komoly célokat tűzhetünk ki magunk elé.