TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Miénk a megyei derbi!

 
03 márc 2015

A találkozó elején Kiss Csaba büntetőjével és Manhercz Krisztián találatával szerzett kétgólos vezetést a Szeged, amit ugyan még ki tudtak egyenlíteni a szentesiek, Varga II. Zsolt és Chilkó Márton egy-egy góljára már nem érkezett válasz. (4-2) A második felvonás elején Miljan Popovic révén zárkózott a Szentes, majd a vendéglátók gyorsan újabb két alkalommal mattolták Strahinja Sretkovic kapust. (6-3) A szünet előtt azonban Vörös Viktor is betalált, így félidőben lőtávolon belül maradt Lukács Dénes alakulata. (6-4) Ugyanakkor fordulás után a harmadik negyedben is a szegediek jöttek ki jobban a gólpárbajból, majd az utolsó játékrész elején Sánta Dániel és Varga II. Zsolt volt eredményes, egyértelművé téve ezzel a találkozó kimenetelét. (12-7) A hajrában így már hiába rezzent egyaránt két alkalommal is mindkét háló, a differencia értelemszerűen nem változott, és Varga Péter tanítványai behúzták a tizedik sikerüket az alapszakaszban.

Varga Péter: – Taktikus, jó játékkal tudtunk nyerni a kiváló erőkből álló Szentes ellen.

Tiszavirág Szeged Diapolo-Valdor-Szentesi VK 14-9 (4-2, 2-2, 4-3, 4-2)
Férfi vízilabda OB I, 20. forduló. Szeged, újszegedi sportuszoda, 250 néző. Vezette Marosvári, Csanádi.
Tiszavirág Szeged Diapolo: Meixner – Seman 1, Manhercz Á., MANHERCZ K. 3, Varga II. Zs. 2, Kunac, KISS 4. Csere: Chilkó 1, SÁNTA 2, Palotás 1, Zsigri, Török K., Török A. Vezetőedző: Varga Péter.
Valdor-Szentesi VK: Szretkovics – Rakonjac, NAGY 2, Weszelovszky 1, Vörös 1, BOROS 2, POPOVIC 2. Csere: Farkas, Komlósi, Pellei F. 1, Pellei K., Werner. Vezetőedző: Lukács Dénes.
Gól – emberelőnyből: 9/5, ill. 11/1.
Ötméteresből: 4/2, ill. 2/2.
Kipontozódott: Popovic, Komlósi, Nagy.