TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Mi készülünk! Számítunk Rátok!

 
20 szept 2019

Jön egy fontos meccs, a 4. fordulóban ismét a sportusziban csatázunk, a Debrecent fogadjuk. Tisztában vagyunk vele, hogy milyen nagy jelentőséggel bír ez a találkozó, éppen ezért hetek óta erre készülünk. A csoportunk favoritjai, a Fradi, a Szolnok és a Miskolc elleni bajnokikon is erre az összecsapásra készültünk. Gyakoroltunk, hajtottunk, hogy sikerüljön az, amire már minden szegedi szurkoló vágyik: nyerni az OB I-ben.

Régen sikerült ilyen! Idén jutottunk vissza a legjobbak közé, utoljára 2017 tavaszán nyert szegedi vízilabdacsapat a legjobbak között. Régen volt. Nagyon!

A mi szurkolóink pedig kitartottak mellettünk, szeretnek, támogatnak minden pillanatban. Most is nagy szükségünk lesz minden drukkerünkre. Mi készülünk! Számítunk Rátok!

Nem lesz könnyű a meccs. A Debrecen is remek csapat, így csakis veletek, közösen tudjuk elérni a célunkat. Így fekszünk, így kelünk, erre a meccsre készülünk. Az a tudat, hogy tudjuk: velünk vagytok, sokat jelent. Erőt ad!
Még van jó néhány nap a meccsig, de mi vár vágjuk a centit. Ti készítsétek a hangotokat, mert mindenkire nagy szükségünk lesz. Várunk benneteket!
Gyertek! Segítsetek, hogy sikerüljön az, amire már mindenki nagyon vágyik: egy győztes meccs után együtt ünnepelni!
Hajrá Szeged!
Üdv: A Csapat!