TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

10 Nov 2012

MK: A-HÍD Szeged VE – TEVA-Vasas

Theodora Férfi Magyar Kupa elődöntő. Budapest, Komjádi Béla Sportuszoda, 1000 néző, vezette: Németh András, Vojvoda István.
 

10-9

(3-3, 2-3, 2-2, 3-2)


A-HÍD Szeged VE

Csapat:
Baksa - Hegedüs, Szivós 4, Younger., Molnár T.,Kunac 2, Kiss Cs. 1.
Csere:
Kayes 3, Decker Á., Juhász Zs., Török, Somogyi, Molnár D. (kapus)
Vezetőedző:
Vincze Balázs

TEVA-Vasas

Csapat:
Barabás – Katonás 1, Brguljan 2, Oeler 1, Steinmetz Á., Vámos 4, Takács Bálint.
Csere:
Angyal, Hőna, Hárai 1, Csapó M., Fazekas
Vezetőedző:
Angyal, Hőna, Hárai 1, Csapó M., Fazekas

Részletek

A másik párharcban: Szolnok-Debrecen 5-3

Vincze Balázs: – Számítottam rá, hogy kőkemény meccs lesz, de nyertünk, és holnap még keményebb meccs vár ránk.

Szivós Márton: – Egy elődöntő soha nem az, ez sem volt, látszódik is a szoros eredményen. Jobban fel kellett volna pörögnünk, akkor nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna, hiszen jobb csapat vagyunk mit a Vasas, de meg kell hagyni, ma kőkeményen és nagyon jól játszottak. Holnap a Szolnok ellen még nehezebb lesz, a Tisza-parti klub is keményen pólózik majd, ahogy egy döntőben szoktak, erre készülünk!

A Vasas szerzett vezetést, amelyre Kunac válaszolt, azonban ezután ismét az angyalföldiekvezettek, 1-2. Szivós Marci egyenlített, a 7. percben pedig Joseph Kayes gólaj után már nálunk volt a vezetés: 3-2. Végül az első negyed 3-3-al zárult.
Szivós góllal kezdődött a második negyed, 4-3. Ezután fordított a Vasas, 5-6 volt az állás. Kiss Csabi egyenlített, majd Joseph Kayes ismét a Szegedet hozta előnybe, 7-6. Az utolsó negyedben is piros-kékeknél volt az előny, 9-8 volt nekik. Jött Kunac, majd Szivós Marci, és máris 10-9 volt az állás. Ekkor még öt perc volt hátra meccsből. Hihetetlen izgalom zajlott a medencében, Baksa jól védett, a védelem jól zárt. 30 másodperccel a vége előtt támadott a Vasas, Hegedüs Gabi azonban labdát szerzett, amit végül “lenyelt”, és megnyertük a meccset, bejutottunk a vasárnapi (12.20) döntőbe, ahol a Szolnok lesz az ellenfelünk.
Vasárnap 8 órakor a Szeged étterem elöl ingyenes szurkolói busz indul.

Gól – emberelőnyből: 7/3 ill. 10/1
Gól – ötméteresből: 2/2 ill. 2/2