TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

24 Oct 2012

A-Híd Szeged – VE-Szolnok nagy csatában nyertük a rangadót!

Vodafone OB I, 3. forduló, újszegedi sportuszoda, 500 néző, Vezeti: Székely, Juhász.
 

6-4

(2-1, 0-1, 0-0, 4-2)

Jegyzőkönyv

Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP

Csapat:
Baksa – Hegedüs, Szivós 1, Decker, Molnár 1, Younger 1, Kiss Cs. 1.
Csere:
Vincze M., Varga, Kayes 1, Márkus, Juhász, Somogyi 1.
Vezetőedző:
Vincze Balázs

A-HÍD Szeged VE

Csapat:
Decker A. – Gocic 2, Alekszics, Kis G. 1, Hosnyánszky, Pásztor 1, Negrean.
Csere:
Kovács O., Nyéki, Vörös, Hangay, Marnitz, Georgescu, Lévai (kapus)
Vezetőedző:
Kovács O., Nyéki, Vörös, Hangay, Marnitz, Georgescu, Lévai (kapus)

Részletek

I. negyed: Szegedi támadásokkal indult a rangadó, majd Kiss Csaba passza után a 3. percben Molnár Tamás talált centerből a kapuba, 1-0. Ezután Baksa Laci védett két hatalmasat. Nem volt szerencsénk, Joseph Kayes centerézése a kapufán csattant. A 6. percben Pásztor a második szolnoki előnyt értékesítette, 1-1. A 7. percben Somogyi Balázs váltotta gólra az első előnyünket, 2-1.

II. negyed: Kimaradt szegedi lhetőséggel indult a második negyed. Joseph Kayes ejtése csattant a kapufán. A 13. percben Kis Gábor egyenlített centerből, 2-2. Lejtett a medence, a vendégek minden kedvezményt megkaptak a játékvezetőktől.

III. negyed: Aaron Younger bombája zúgott centikkel mellé, így kezdődött a 3. negyed. Hatalmas csata zajlott a medencében. A Szolnok kihagyta a harmadik előnyét, majd mi kaptunk egyet – ez volt a második. Időt is kért Vincze-mester. Nem éltünk vele, szerencsére a Szolnok a negyedikkel sem. Kezdett mindenki reménykedni, csak balőjük a harmadik előnyünket, nem sikerült ezt, sem így maradt a 2-2.

IV. negyed: Joseph Kayes helyzetével indult a befejező nyolc perc. Új-zélandi légiósunk ezután ötméterest harcolt ki, amit Szivós Marci kisebb szerencsével értékesített. A lövése a kapufán csattant, Decker Attila hátáról viszont a kapuba vánszorgott, 3-2. A semmiért kapott előnyt a Szolnok, amit Gocic gyorsan gólra váltott, 3-3. Kayes válaszolt egy remek centergóllal előnyből, 4-3. Gocic 1,48-al a vége előtt egyenlített, 4-4. Kiss Csaba szakadt el a védőjétől, 5-4, majd Aaron Younger dobott gólt 6 másodperccel a vége előtt, így 6-4-re nyertük a rangadót. Meccsfilm: 1-0, 1-1, 2-1 (első negyed). 2-2 (második és harmadik negyed). 3-2, 3-3, 4-3, 4-4, 5-4, 6-4.

Gól – emberelőnyből: 5/1 ill. 6/2
Gól – ötméteresből: 1/1 ill. -.