TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Mentor edzésen vettek részt a játékosaink

 
25 jan 2023

Csapatunk ezerrel készül a szombati (kezdés: 17 óra) BVSC-Zugló elleni hazai találkozóra. Öt játékosunk is edzést tartott az SZVPS gyerek IV. korosztályának.

Csapatunk játékosa, Boros Tamás évek óta a Szegedi Vízipóló Sulinál edzősködik. Idén a gyermek IV. korosztály mestere. A szegedi fiatalok remekelnek a bajnokságban, eddig nyolc meccset játszottak, és mind a nyolcat megnyerték. Szombaton a Tisza-parti derbin ott voltak a lelátón, és buzdítottak bennünket.

Hétfőn hatalmas élményben volt részük, hiszen öt játékosunk, Molnár Dávid, Sánta Dániel, Tóth Gyula, Bóbis Botond és Lakatos Soma meglátogatta őket. Ha már elmentek a srácokhoz, akkor vízbe is vetették magukat, egyéni képzést tartottak a fiataloknak.

Természetesen a tréner, Boros Tamás ide-oda cikázott az állomások között, ő is beszállt az oktatásba. Jó hangulatú volt a tréning, azért a humor sem maradt el, így a gyerekek sokszor nevettek egy-egy poénon.

Szombaton jön újból egy komoly feladat, egy remek csapat erős kerettel érkezik hozzánk. Nagyon bízunk benne, hogy ismét népes szurkolósereg buzdít majd bennünket, mert nagy szükségünk lesz mindenkire.