TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Megyei derbi vár ránk szombaton

 
19 jan 2022

Szombaton 18 órakor az E.ON férfi vízilabda OB I-ben megyei derbi vár ránk. A Metalcom Szentes otthonában szerepelünk.

Nincs megállás. Szombaton 18 órakor újabb feladat vár ránk, idegenben, a Metalcom Szentes otthonában szerepelünk majd. Jön a megyei derbi, aminek mindig különleges varázsa van. A Szeged-Szentes párharc évtizedekre nyúlik vissza, rengeteg izgalmas és jó meccset vívott egymással a két csapat.

Jó hír, hogy javult a helyzetünk, többen is rendbe jöttek, így jóval bővebb kerettel vehetjük fel majd a küzdelmet, mint a Szolnok elleni idegenbeli bajnokin.

Az idei szezonban már találkoztunk a Kurca-parti együttessel, szeptember 25-én egy remek második félidei játékkal 13-6-ra diadalmaskodtunk. Az első félidőben még 4-4 volt az eredmény, utána azonban rendesen elkaptunk a fonalat, remek győzelmet arattunk. Érdekesség, hogy ez volt az első nézők előtt lejátszott meccsünk a Tiszavirág Sportuszodában, így a szurkolóinktól járt a vastaps a lefújás után.

Egyetlen célunk van még ebben a nem éppen könnyű helyzetben, hogy megnyerjük a meccset szombaton. Nem lesz könnyű, de egész héten ezért dolgozunk. Bízunk benne, hogy azok a szurkolóink, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal elkísérnek majd bennünket, mert nagy szükségünk lenne a támogatottságukra.