TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Megyei derbi szombaton

 
20 szept 2021

Szombaton 15.30-kor az E.ON férfi vízilabda OB I-ben a Szentes csapatát fogadjuk a Tiszavirág Sportuszodában.

Kezdjük egy igazán örömteli hírrel: a magyar U17-es férfi vízilabda-válogatott bronzérmes lett az Európa-bajnokságon. A fiatalok vezetőedzője, csapatunk mestere, Kiss Csaba volt, segítője pedig egykori játékosunk, az SZVPS szakmai vezetője, Lehmann István. Büszkék vagyunk a csapatra, gratulálunk.

Mi pedig hétfőtől keményen edzünk. Megkezdődik számunkra is az E.ON OB I 2021-2022-es idénye. Szombaton 15.30-kor a megyei riválist, a Metalcom Szentes fogadjuk. Jön a megyei derbi, amelynek különleges hangulata van, és az országban egyedülálló.

Bízunk benne, hogy benépesül majd a csodás otthonunk, a Tiszavirág Sportuszoda. A meccs ingyenes, aki védettségi igazolvánnyal rendelkezik, az tud bejönni.

A HVSC ellen magabiztosan harcoltuk ki a BENU Magyar Kupában a továbbjutást, kettős győzelemmel jutottunk a legjobb nyolc közé.

Szerdán délután a Szegedi Tudományegyetem sportnapjának a vendégei leszünk, a Dugonics téri színpadra előreláthatólag 16.30-kor lépünk majd fel, így itt találkozhatnak velünk a szurkolók.