TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Megszereztük első győzelmünket a rájátszásban

 
13 ápr 2024

Nagy csatában, 11-10-re nyertünk hazai környezetben a Kaposvár ellen. 

Zue.hu Szegedi VE–Kaposvári VK 11–10 (3–2, 3–2, 3–4, 2–2)
E.ON férfi vízilabda OB I., középszakasz, felsőház, 5. forduló. Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, 100 néző. Vezette: Kun, Vogel.
Szeged: Danka – Sánta 2, Bóbis, Nagy M. 3, Horváth Zs., Kürti 1, Sziládi. Csere: Pörge, Tóth Gy. 1, Klár, Leinweber 4, Horváth V., Kasza.  Vezetőedző: Kiss Csaba.
Kaposvár: Kósik – Aranyi A. 1, Kakstedter 2, Pellei F., Baj, Vindisch, Juhász-Szelei 3. Csere: Dőry Farkas 2, Berta 1, Fülöp 1, Palatinus, Vadas, Somogyvári. Vezetőedző: Surányi László.
Gól – emberelőnyből: 17/9, ill. 9/3.
Ötméteresből: 1/0, ill. -.
Kiállítva 4 percre: Baj.
Kipontozódott: Horváth Zs., Tóth Gy., ill. Fülöp, Palatinus.

Fordulatos, izgalmas meccsen 11-10-re nyertünk a Tiszavirág Sportuszodában a Kaposvár ellen, így megszereztük első győzelmünket a rájátszásban. A vendégek szereztek vezetést, de az első negyedben sikerült fordítanunk, és onnantól kezdve nem is adtuk ki kezünkből a vezetést. Kemény küzdelem zajlott a medencében, kőkemény csatát hozott a meccs. Sikerült 6-3-ra meglépnünk, de a vendégek nem adták fel, így sikerült nekik egyenlíteniük. A hajrát mi bírtuk jobban, döntő helyezetekben sikerült gólt szereznünk, Nagy Marci bombája pedig győzelmet jelentette nekünk. Szurkolóink remek hangulatot teremtettek, ezért hálasak vagyunk érte.

Kiss Csaba, a Zue.hu Szegedi VE: – Mindkét csapaton látszott, hogy elképesztően éhes már a győzelemre itt a felsőházban. Bízom benne, hogy mindkét sérült hamar meggyógyul. Nem szeretnék védőügyvédet játszani, de egy ilyen hőfokú mérkőzésen belecsúszhat egy ilyen fegyelmezetlenség a győzni akarásnak köszönhetően, mint amit Bajnál láttunk. Aki látott már Szeged–Kaposvár párharcot, az hozzászokhatott, hogy az egy az egy elleni szituációkban a játékosok nem finomkodnak egymással. Ma sem volt ez másként, a végén mi jöttünk ki belőle jobban. Nagyon sok hibával vízilabdáztunk, jó hír, hogy így is tudtunk nyerni. Ez annak köszönhető, hogy a srácok már nagyon szerettek volna nyerni. Ebben a mérkőzésben a vízilabda minden szépsége és csúnyasága benne volt. Az a legfontosabb, hogy győztünk