TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Megszereztük a 7. helyet a bajnokságban

 
13 ápr 2022

Sikerült! Megszereztük a hetedik a helyet az E.ON OB I-ben.

Izgalmas meccsen sikerült megszereznünk a hetedik helyet a bajnokságban.Fantasztikus közönségünk remek hangulatot teremtett, és a végén ötméteresekkel legyőztük a Pécs együttesét.

Jól kezdtünk. Sánta Dániel és Baj Marcell góljaival 2-0-ra léptünk el. A vendégek viszont nem adták fel, a második negyed után 5-3-ra vezettek. Futottunk az eredmény után, az utolsó negyed is úgy kezdődött, hogy a PVSK vezetett. Molnár Dávid a kapuban lehúzta a rolót, ez pedig erőt adott nekünk. Fokozatosan jöttünk fel, azonban a Pécs az utolsó pillanatban 9-8-ra vezetett. Miénk volt az utolsó támadás lehetősége. Molnár Dávid is elúszott, így hét a hat ellen támadtunk. Bóbis Botond engedte el a bombát, ami a kapuba csapódott.

Jöhettek az ötösök. Bóbis Boti elhibázta, de Gyapjas Brendon is védett. Ezután már mi nem hibáztunk, míg a PVSK újabb két büntetőt rontott, így 12-10-re nyertünk, mi lettünk a hetedikek.

Szegedi VE–Pécs 9–9 (2–1, 1–4, 3–3, 3–1) – Ötméteresekkel 3–1
Férfi vízilabda OB I., rájátszás a 7. helyért. 1. meccs. Szeged, Tiszavirág sportuszoda, 300 néző. Vezette: Petik, Kollár.
Szeged: Molnár D. – Bóbis 1, Kürti 2, Vékony, Sánta 2, Kardos, Lakatos 2. Csere: Gyapjas (kapus), Baj 2, Boros 3, Tóth Gy., Mekkel, Horváth Zs., Hajdu. Vezetőedző: Kiss Csaba.
Pécs: Józsa – Keresztúri 2, Gál D. 1, Reisz, Csacsovszky A. 1, Kolozsi 1, Csorba. Csere: Almási 1, Gaszt 3, Kókai, Némethy, Aranyi, Oltean 1. Vezetőedző: Török Viktor.
Gól – emberelőnyből: 10/4, ill. 8/2.
Gól – ötméteresből: 3/2, ill. 1/1.
Az egyik fél hetedik pontjáért tartó párharc végeredménye: 9–0 a Szegednek.

Kiss Csaba: – Az egész éves teljesítményünk alapján megérdemeltük a hetedik helyet, a mai meccs alapján viszont nem. Az elején azt gondoltuk, hogy nem akarja ledolgozni ellenfelünk a hátrányát, és későn ébredtünk. Felemás érzések vannak bennem, mert boldog vagyok a hetedik hely miatt, de néhány játékoson fáradtságot, dekoncentráltságot láttam.