TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Megnyertük a megyei derbit!

 
22 jan 2022

Győzelem! Ez volt a legfontosabb számunkra, és a célunkat elértük, magabiztosan, 11-7-re nyertünk a Metalcom Szentes otthonában, a megyei derbin.

Rögtön a meccs elején kézbe vettük az irányítást, az első negyed pedig remek alapot adott, sikerült három találattal meglépnünk. A második nyolc percben felváltva potyogtak a gólok, szerencsére ekkor is ebben élen jártunk, így tovább nőtt az előnyünk. Hátul is masszívak voltunk, különösen a harmadik negyedben, amikor okosan tartottuk a vezetésünket. Az utolsó felvonásra sem változott a játékképe, nem adtunk esélyt a Szentesnek a felzárkózásra, így a végén magabiztosan gyűjtöttük be a 3 pontot, 2022. első sikerét.

Metalcom Szentes-Szegedi VE 7-11 (1-4, 3-4, 1-1, 2-2)
Szentes: Meixner – Kókai, Lajkó 1, Bozó, Chilkó, Hegedűs 2, Pellei F. Csere: Kovács (kapus), Takács, Mátyók, Garancsy 2, Soleimanipak 1, Hornyák 1, Kürti-Szabó. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Szegedi VE: Gyapjas – Sánta, Bóbis 4, Horváth Zs., Kürti 2, Hajdu, Lakatos 3. Csere: Tóth Gy., Baj, Kardos, Vékony, Leinweber, Pörge2. Vezetőedző: Kiss Csaba.