TAO információ TIPP Mix TIPP Mix 1% SZJA
 

Még három meccs 2012-ben

 
07 dec 2012

Az A-Híd Szeged VE férfi vízilabdacsapata még három meccset játszik 2012-ben. Kettőt a Vodafone OB I-ben, egyet a Bajnokok Ligájában.
Vincze Balázs vezetőedző a héten napi két tréninget vezényelt az újszegedi sportuszodában. Varga Péter hátsérülés miatt nem gyakorolt a többiekkel, szerencsére a többiek rendben, és remek a hangulat a csapaton belül.
Ez sem véletlen, hiszen a BL-csoportban az élen áll a Tisza-parti alakulat, míg a Vodafone OB I-ben  veretlenül a második.
Nézzük a hátralévő programot. December 12-én (szerda) 18 órakor idegenben, Szentesen vívunk megyei  rangadót. December 14-én (péntek) 18 órakor pedig az újszegedi sportuszodában fogadjuk a bajnokság listavezetőjét ? csak rosszabb gólkülönbségünk miatt vagyunk másodikok -, a ZF-Eger csapatát. Szuper rangadót játszunk, amelyre a belépő 1000 forintba kerül.
A bajnokságot ezzel a két meccsel lezárjuk 2012-re, azonban december 18-án (kedd) 18 órakor Hódmezővásárhelyen még csatába szállunk, a Bajnokok Ligájában a török Galatasaray lesz az ellenfelünk. Isztambulban 6-4-re nyertünk, az európai topligában továbbra is veretlenül, száz százalékos teljesítménnyel vezetjük a csoportot.
December 10-én (hétfő) 13 órakor a Kárász utcai Corso Caféban sajtótájékoztatót tartunk. A téma a hátralévő három meccs!
December 11 (kedd) a Sport Klub televízió Decker Ádámmál, az A-Híd Szeged VE válogatott játékosával forgat, és készít riportot. Ádám a közelmúltban a Tappancstól egy kiskutyát fogadott örökbe, ennek apropóján készítenek vele beszélgetést.
December 15-én (szombat) délelőtt 10 órától a Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskola vendége lesz csapatunk válogatott játékosa, Szivós Márton. Az 5/d-sek London 2012 néven készülnek a suli Fabatka vásárára, ennek keretében lesz Marci az osztály vendége. A fiatalok Nagy Péter (súlyemelő), Biacsi ikrek (atléták), Vadkerti Attila, Jonas Larholm, Mikler Roland, Zubai Szabolcs (kézilabdások), Vajda Attila (kenus) hívták még meg vendégnek a délelőttre. Minden sportoló az osztály londoni arénájában egy fél óráig lesz vendég, ahol a gyerekek rövid interjút készítenek velük, így Szivós Marcival is.